"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

sâmbătă, 11 martie 2017

Luna Plina in Fecioara: activarea Razboinicului interior -12 martie ORA 16:54,


Luna plina in Fecioara din data de 12 martie ne va conecta la energii cu ajutorul carora vom vindeca aspecte foarte importante legate de puterea personala.
Fecioara este semnul asociat gandirii. Gandirii profunde. Analizei exagerate. Gandirea ei este auto-critica, insa atunci cand este canalizata in directia corecta, poate fi profund clarificatoare.
Fecioara ne poate sugera energia vulnerabilitatii si a inocentei, insa de fapt reprezinta opusul.
Energia razboinica si Puterea personala
Fecioara este energia razboinica. Reprezinta puterea interioara. Ea intra in puterea ei, prin razboinicul interior care se afla in inima.
Cu totii avem energia Fecioarei in interior si in harta noastra astrologica. De aceea, vom putea simti cu totii puterea feminina care iese la suprafata cu ocazia acestei Luni Pline.
Este momentul acum sa intram in energia noastra razboinica. S-au incheiat zilele in care ne plangeam de mila si ne complaceam in statutul de victima. S-au incheiat zilele in care deveneam furiosi la fiecare provocare pe care viata ne-o aducea in cale. S-au incheiat zilele in care opuneam rezistenta modului in care Universul incerca sa comunice cu noi.
Este momentul sa iesim in fata. Sa ne ridicam si sa ne revendicam puterea, stima de sine si taria interioara.
Insa oricat de tentant ar parea, nu este vorba despre a intra in energia razboinica pentru a merge la razboi.
Este despre a iesi la lumina prin noi insine, pentru noi insine. Despre a gasi puterea interioara de a ne vindeca, repara, hrani si de a fi pentru noi insine ceea ce avem nevoie.
Mult prea des am simtit ca avem nevoie de alti oameni care sa ne completeze sau ca avem nevoie de alti oameni care sa fie toate aceste lucruri pentru noi. Realitatea este ca suntem perfect capabili sa ne completam pe noi insine.
Luna Plina in Fecioara: Puterea vine din interior
Aceasta luna plina in Fecioara ne va reaminti ca adevarata putere vine din interior.
Este timpul sa ne gasim puterea si sa stim ca corpul, mintea si sufletul sunt puternice si capabile de lucruri extraordinare.
Energia Fecioarei este un moment perfect sa activam capacitatea de autovindecare. Daca este un aspect din viata noastra care are nevoie sa fie vindecat, fie la nivel fizic, emotional sau spiritual, aceasta luna plina iti va oferi instrumentele pentru a face asta sa se intample.
Ai incredere in instinctele tale si vezi ce iese la suprafata, pentru ca sunt sanse ca aceasta luna plina in fecioara sa ne arate calea si zona in care avem nevoie de vindecare.
Aceasta luna Plina este parte dintr-un ciclu inceput in februarie care va continua pana in august 2017.
Poate ca nu vom rezolva totul in saptamanile urmatoare, insa doar amintindu-ne de puterea interioara vom ajunge departe.
Aceasta Luna Plina poate aduce la suprafata sentimente de iritare.
Dar nu pentru a ramane iritat, ci pentru a curata ceea ce nu-ti mai serveste. Lucrurile ies la suprafata pentru ca sunt gata sa fie eliberate, asa ca in loc sa te simti frustrat, da-ti permisiunea sa scoti aceste lucruri la suprafata si sa te eliberezi.
Asa cum spune Rumi: Daca te enerveaza fiecare asperitate, cum vei putea sa te lasi slefuit?
Exact asta ne ofera Luna Plina in Fecioara: sansa sa fim eliberati de tot ce ne tine departe de puterea noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...