"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

marți, 14 iunie 2016

RECUPERAREA ENERGIILOR BLOCATE ÎN PROBLEME


Din punct de vedere energetic gândurile sunt la fel de reale ca și obiectele fizice. Repetarea în gândurile tale a unei credințe limitative de un număr suficient de ori devine o parte reală din câmpul tău energetic. Datorită faptului că majoritatea oamenilor își trăiesc viețile într-o stare de relativă neconștientizare și de rezistență, ei creează numeroase forme gând pe care și le repetă la nesfârșit în mintea lor consolidându-și o falsă realitate. Vestea bună este că energiile pe care le punem în formele noastre gând pot fi recuperate și transformate relativ ușor.hero

Conectează-te la Sinele tău Divin, la Conștiința Galactică, la Inima Galaxiei, iar apoi la Fluxul de Energie Cosmică. Odată ce te-ai conectat la acestea nu mai ai altceva de făcut decât să rămâi focusat în momentul Acum. Foarte curând ego-ul tău va începe să emită un tipar de gândire. Deoarece majoritatea gândurilor din mintea noastră sunt repetate de foarte multe ori, probabil că vei cunoaște care va fi acest tipar chiar înainte ca el să se manifeste. Imediat ce vei ști în ce direcție se duc gândurile tale, execută programul de minimizare a ego-ului, dar menține-ți atenția asupra atitudinii sau emoțiilor de care sunt legate aceste gânduri.
De exemplu, poate că mintea ta va începe să se gândească asupra unei probleme de afaceri care merge prost, sau la o promovare pe care nu ai primit-o. Energia emoțională implicată va fi ceva de genul furiei, resentimentului sau geloziei. De obicei noi atașăm astfel de emoții puternice unor lucruri care ni se întâmplă doar datorită faptului că ele fac parte din poveștile noastre sau din imaginea pe care o avem despre noi.
Experiențele din trecut sunt doar niște evenimente. Dacă acestea li s-ar fi întâmplat altei persoane, probabil că nu ne-ar interesa, dar energia emoțională care se formează în jurul lor deoarece ni se întâmplă NOUĂ este problema pe care o tratează și o rezolvă acest proces. Avem tendința de a pune o însemnată cantitate de energie în acest tip de emoții ca și cum am retrăi acele experiențe din nou și din nou în mintea noastră întărind de fiecare data reacțiile emoționale. După ce emoțiile au fost declanșate, urmează o serie de gânduri ale eu-lui bazate pe falsa logică conform căreia emoțiile trăite în urma amintirilor sunt absolute, indestructibile și imposibil de schimbat.
Emotions_faces_web
Acesta este principiul pentru limitarea formelor gând și direcția în care ne îndreptăm atenția în timpul procesului de recuperare a energiei. Continuând exemplul de dinainte atenția va fi îndreptată asupra emoțiilor și atitudinilor de vibrație joasă precum furie, resentiment sau gelozie implicate în evenimentele pe care ni le reamintim.
Întoarceți atenția în momentul Acum și cere-I Sinelui tău Divin să recupereze energiile pe care le-ai blocat în sentimente de vibrație joasă precum furie, resentiment sau gelozie, astfel încât tu să le poți accesa acum.
(Nu comite greșeala de a gândi egotic: “Voi elimina pur și simplu TOATE furiile, resentimentele și geloziile din mintea mea CHIAR ACUM.”. Recuperarea energiilor este un proces. Ai răbdare și permite-I să se deruleze în loc să îl forțezi să o facă.)
Sinele tău Divin îți va arăta o reprezentare a atitudinilor limitative și nerezolvate din mintea ta care sunt pregătite pentru acest proces. Această reprezentare depinde de modul în care tu percepi energiile subtile, și este astfel diferită de la o persoană la alta. Unii oameni vor vedea forme sau culori, alții vor percepe anumite senzații în corp, iar unii vor simți pur și simplu că aceste probleme sunt reale. Nu te pierde în detalii asupra felului în care tu percepi aceste lucruri. Tot așa cum poza unui elefant nu este elefantul, percepția energiilor subtile nu reprezintă aceste energii.
background-elephant4
Înainte de a întreprinde orice acțiune întoarceți atenția asupra momentului Acum. Din forța pe care ți-o dă acest moment angajează-te într-o discuție cu Sinele tău Superior în care spune-i așa:
  • “Este dorința și alegerea mea de a recupera toată energia disponibilă pe care eu am pus-o în aceste atitudini și gânduri de vibrație joasă.
  • Îmi asum responsabilitatea pentru crearea acestora și investirea energiei mele în ele.
  • Acum realizez că eu mi-am dorit aceste conflicte în viața mea pe care aceste atitudini le-au creat.
  • Sunt pregătit să mă iert pentru crearea conflictelor datorită acestor atitudini.
  • Dragă Sine al meu Superior, înapoiază-mi de rog toate aceste energii ACUM!”
Întoarce-ți atenția în momentul prezent și respiră adânc, simțind fluxul energiei care se întoarce la tine. Dacă simți vreun disconfort în corp, nu te îngrijora, rezumă-te la a-ți îndrepta atenția asupra lui. Atenția ta va îndrepta fluxul de energie asupra acelui disconfort și acesta va dispărea sau se va transforma ridicându-și vibrația. Este extrem de important să îți amintești să NU judeci să nu reziști acestor lucruri atunci când ele apar, ci să fii recunoscător că îți sunt arătate astfel încât să le poți accesa și să îți recuperezi energiile blocate în ele.
Modele-de-succes-pentru-tineri--la-BUZZ-CAMP-2013
Este posibil ca în timpul desfășurării acestui proces să observi că energiilor atitudinilor pe care le accesezi le sunt asociate niște entități care sunt conectate cu tine datorită acestora. Te invit să realizezi că ele sunt aici datorită propriilor tale atitudini, așa că mulțumește-le pentru rolul pe care l-au jucat în evoluția ta și spune-le că acum sunt libere să își continue călătoria pe cont propriu. Cere-i Conștiinței Galactice să le furnizeze o hologramă de deblocare dacă ele doresc acest lucru.
Este extrem de important ca în timpul acestui proces să rămâi într-o stare de neutralitate sau, și mai bine, de Iubire. Dacă ești supărat că aceste entități sunt aici, atunci va trebui să dai o luptă pentru a le determina să plece. Atunci când te poți conecta la inima ta și să le apreciezi contribuția la procesul tău de trezire, vei transforma energia care le-a atras la tine. Același lucru este valabil pentru emoții și atitudini – nu te judeca nici pe tine nici emoțiile, dar amintește-ți că este angajat în procesul de eliberare a conștiinței tale din închisoarea pe care ți-ai creat-o singur.
sursa-luminasinelui.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...