"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

sâmbătă, 4 iunie 2016

Meditatie cu Tara - sambata 11.6.2016 ora 12, Brasov


Practica meditativa cu pauze si cateva elemente de teorie care includ invatatura Sutrei Diamantului, cea mai inalta invatatura esoterica a budismului Vajra-Yana, tehnici de meditatie asociate cu Tara, Zeita Protectoare A Compasiunii si Calauza perfecta pe drumul Iluminarii.

Se va vorbi despre invataturi si practici asociate diverselor forme divine ale Zeitei Tara cu precadere forma de Tara Verde.
Se va vorbi si despre Tara hindusa din Mahavidya si radacinile hinduse ale zeitatii care astazi este vazuta ca fiind principala Protectoare spirituala a Tibetului. Zeitati asociate ei din alte culturi precum e Quan Yin din spiritualitatea taoista. Diferitele forme ale Zeitatii si cum sunt ele asociate cu diferitele manifestari magice si divine ale Mamei Sacre Tara. Povestiri asociate zeitatii si se vor citi imnurile, poemele Zeitei acompaniate de mantrele specifice fiecarei manifestari in parte.

Descrierea unei sadhana traditionale cu Tara ( practica menita sa imbuneze si sa atraga atentia Zeitatii ). Se va analiza in profunzime invatatura asociata cu aceasta Zeitate si vor exista discutii vii si libere pe aceasta tema pentru ca orice indoiala si incertitudine sa fie clarificata pe loc.
Tara este zeitatea care se spune ca ii protejeaza pe devotii ei de cele 8 terori sau cele 8 calamitati. Este cea mai iubitoare zeita cu devotii sai si raspunde repede tuturor chemarilor sincere. Cu acestea fiind spuse nu ne place sa vorbim prea mult ! Va asteptam la meditatie cu drag !

Melinda si Rares
Jai Maa Tara.
Om Tare tutare ture soha.


Inscriere: 0727573431, nagymelinda3@yahoo.com.
Meditatia se tine in Brasov, locatia va fi comunicata celor inscrisi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...