"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

duminică, 10 ianuarie 2016

Luna Noua in Capricorn

10 Ianuarie ora 03:30 avem moment de Luna Noua in Capricorn.
Ce este si cum are loc fenomenul de Luna Noua dpdv astrofizic?
Atunci cand Luna se situeaza intre Pamant si Soare , fata cu care ea este indreptata spre noi se afla in intuneric; Luna se deplaseaza in sus si in jos odata cu Soarele iar pret de cateva ore nu poate fi vazuta deloc si atunci pe Pamant domneste Luna Noua. Cand la Luna Noua Soarele si Luna se afla in linie dreapta cu Pamantul , atunci Luna acopera Soarele si pentru o scurta perioada de timp, pe anumite zone terestre, are loc eclipsa de Soare. O forta deosebita isi face remarcata actiunea asupra oamenilor, animalelor si plantelor in orele si zilele de dinainte de Luna Noua; cei care in aceasta perioada tin ’’zile de fructe’’ sau postesc pot preveni aparitia multor afectiuni, deoarece capacitatea de dezintoxicare a organismului atinge nivelul maxim. Daca vreti sa renuntati la ’’obiceiuri proaste’’ sau sa incepeti ceva nou, aceasta zi este cea mai indicata ca punct de plecare. Pamantul incepe sa respire; este o zi ideala pentru a face curat si pentru a spala.Tot in aceasta perioada corpul nostru poate benefica dublu de efectele vitaminelor, produselor terapeutice pe care le ingeram, la fel insa tot ceea ce mancam are efect dublu asupra corpului; atentie deci la mancarea in exces pentru a nu capata kilograme in plus.
Acum este benefic pentru a tine Post, manca fructe sau bea ceaiuri,sucuri naturale fara indulcitori artificiali.
Luna Noua in Capricorn aduce impulsuri pentru a initia actiuni al caror rezultat ne va influenta urmatorii 19 ani. Multe domenii sociale vor primi aceste energii care vor demara schimbari pentru a inlocui ceva vechi cu ceva nou intr-un mod mai multi sau mai putin placut. Astfel ia nastere o noua etapa in viata noastra personala/nationala/planetara si in functie de puritatea semintelor (intentiilor) pe care le avem in prezent de plantat, rezultatele viitoare vor avea mai mult sau mai putin ´´roadele´´ dorite/asteptate.
Orice noua cale ce se deschide are si partile de umbra in care stau ascunse lucruri invizibile ochilor neobisnuiti sa scruteze intunericul, care nu sunt altceva decat efecte/creatii ale unor demersuri/actiuni vechi ce doar evidentiaza partile noastre slabe ce trebuiesc intarite/formate ... astfel ca orice demers inceput la Luna Noua duce cu sine si necesitatea de a traversa evenimente generate de trecut dar si evenimente care aduc plus de cunoastere acolo unde umbrele nestiintei persista.
La nivel personal aceste efecte ale trecutului lasate la voia intamplarii difera de la om la om, in functie de puritatea inimii si mintii sale, dar la nivel national/de grup lucrurile sunt mai vizibile si nu va exista natie care in urmatorii 19 ani sa poata evita efectele unor actiuni dosite ´´sub pres´´ de multa vreme, efecte care trebuiesc acum infruntate, traite/simtite pentru ca grupul ce formeaza natia respectiva sa-si invete lectia....iluziile vor fi destramate pentru a permite conturarea realitatii...informatia va fi segregata pentru a i se descoperi intentia...societatea va fi reformata pentru a se re/descoperi pe sine..lumea va fi zbuciumata pentru a se regenera...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...