"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 23 decembrie 2015

Luna Plina 25 decembrie



Luna Plina se manifesta plenar pe 25 decembrie in plina zi, la ora 13.12. Iti recomand sa faci ritualul de Luna Plina pentru 25 decembrie. 

DESPRE LUNA PLINA SI RITUALURI

Luna Plina reprezinta alinierea celor doua luminarii, Soarele si Luna, care pe bolta cereasca formeaza odata pe luna un unghi de 180 de grade intre ele. Mai simplu spus, atunci cand Luna si Soarele fata-n fata, vorbim de fenomenul de Luna Plina. Exista cazuri rare, cand acest fenomen se produce de doua ori pe luna, mai ales in lunile care au 31 de zile.
Deoarece vorbim de o aliniere intre Soare si Luna care se produce gradat, putem afirma ca energiile celor doua planete interactioneaza din momentul in care ele se afla la 150 de grade distanta una de alta. Punctul culminat este atins cand acestea se situeaza la 180 de grade. Acesta este momentul de Luna Plina ideal pentru realizarea ritualului.
E bine sa stii ca ritualul este eficient si cand incepe alinierea sau se apropie de inchierea aspectului, insa forta lui este diminuata. Cu alte cuvinte, poti efectua ritualul cu o zi inainte sau dupa momentul de Luna Plina, in oricare moment al zilei sau serii.
In plus, ar fi bine sa citesti si articolul legat de practicarea ritualurilor in general.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...