"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

vineri, 10 aprilie 2015

Energiile lunii aprilie 2015. Manifestarea dorintelor profunde ale Sufletului nostru








Martie a fost o luna intensa, daca tinem cont de iesirea din careul Uranus-Pluto, ce ne-a adus schimbari importante, atat de necesare pentru expansiunea sufletului nostru. Deoarece, uneori, chiar daca percepem ce se intampla in vietile noastre ca fiind un adevarat haos, este de fapt un proces natural pe care cu totii ar trebui sa il parcurgem atunci cand trecem la un nou nivel al Fiintei. Si asta este exact ce s-a intamplat din perspectiva sufletului. O transformare mai profunda, care ne-a aratat ce nu ne mai serveste in calatoria noastra, dar mai ales faptul ca ar trebui sa o imbratisam si sa ne unim cu ea, in loc sa o ignoram. Pentru ca tot ce ne este necesar si tot ce trebuie sa stim este de fapt sa fim prezenti la ceea ce simtim. Astfel, vom dizolva tot ceea ce ne cauzeaza suferinta si vom reusi sa urcam in continuare in aceasta spirala evolutionara infinita.
Cuadatrura Uranus-Pluto a favorizat numeroase schimbari, atat interioare, cat si exterioare in vietile noastre, aducand toate acele provocari necesare pentru ca noi sa maiestrim acele parti din noi pe care trebuie sa le integram. De asemenea, a declansat o reactie puternica in constientul colectiv, din moment ce o parte sunt gata sa intre intr-o noua faza, luand in mana fraiele propriilor experiente de viata, ca si creatori ai acestora si nu ca simpli observatori la ceea ce se intampla.
Am incheiat luna martie cu un echinoctiu, Soarele intrand in semnul Berbecului si cu o eclipsa de soare in ultimul grad al Pestilor. Acestea au pus punct unui ciclu vechi al vietii noastre si, in acelasi timp, a adus noi oportunitati nascute din cenusa celor vechi. Trecem din apele Pestilor la foc, cu Soarele in Berbec, roata vietii intorcandu-se inca o data. Si am trecut de la a ne invata ultimile lectii in Pesti, depasind toate limitarile noastre, la a intra in Berbec, care nu reprezinta doar primul semn al zodiacului, ci chiar prima noastra lectie. Berbecul ne initiaza intr-un nou cilcu, cu taria necesara pentru a putea depasi noile provocari de care avem nevoie in noua noastra cale. Odata intrati in semnul Berbecului, suntem invitati sa scoatem la suprafata toata intelepciunea invatata in Pesti, tinand cont de faptul ca acest semn de apa este unul dintre cele mai intuitive si creative semne ale intregului zodiac; iar aceasta intelepciune trebuie pusa in practica.
Luna aprilie va fi despre constructia tuturor lectiilor invatate in primele trei luni ale anului in planul concret. Despre asta este vorba, in final – despre exprimarea darurilor, viziunilor si telurilor noastre interioare in viata de zi cu zi, astfel incat sa gasim un echilibru si sa incepem sa manifestam toate dorintele profunde ale sufletului nostru la un nivel tangibil. Berbecul ne reaminteste cat de important este sa exprimam cine suntem noi cu adevarat in lume si ne da puterea sa ne impartasim unicitatea si sa initiem proiecte pe care pana la finele anului dorim sa le punem in practica. A doua parte a anului va fi marcata de concentrarea pe cum sa manifesteam in concret telurile si dorintele interioare, gasind un echilibru perfect intre diferitele polaritati care exista in noi insine, un echilibru intre polul luminos si cel intunecat, intre feminin si masculin.

De asemenea, incepem luna aprilie cu o noua Luna Plina si o Eclipsa totala de luna, in data de 4 aprilie, Balanta fiind la 14 grade in opozitie cu Soarele in Berbec, aduce lumina in toate aspectele vietii noastre in care avem nevoie de echilibru, uniune. Astfel vom fi nevoiti sa concluzionam si sa punem punct acolo unde trebuie, astfel incat sa pornim la drum innoiti, deoarece ne-am putea simti ca si cum dansam intre vechi si nou, ca si cum am naviga intre doua lumi. Acest lucru de fapt chiar se si intampla, deoarece eclipsa de luna reactiveaza cuadatrura Uranus-Pluto, care tocmai ce a culminat in data de 16 martie, aducand la suprafata tot ceea ce trebuie imbratisat, purificat si eliberat. Este un dans constant intre a imbratisa si a lasa in urma. Este vorba despre fluxul infinit dintre a da si a primi, despre a ne goli (curata) pentru a face loc celor ce se vor arata in calea noastra. Primavara a venit, intr-un sfarsit, iar odata cu ea totul infloreste.
Aprilie debuteaza cu o energie proaspata, ce anunta schimbari importante. Iar acum avem prima ocazie de a ne elibera de vechi, odata cu eclipsa de luna, deoarece este momentul in care sa scapam de tot ceea ce nu mai serveste scopului nostru inalt, in cadrul misiunii noastre sufletesti unice. Asa ca, daca inca aveti ceva de care vreti sa va eliberati, acesta este momentul perfect pentru a o face.

Jupiter, planeta norocului isi incepe mersul direct in semnul Leului, incepand cu 8 aprilie. Iar acesta ne va ajuta in expansiunea psihica si sufleteasca. Aduceti-va aminte ca tot secretul consta in a ne echiibra partea “telurica” si cea sufleteasca din noi. Astfel ca, odata cu tranzitul direct al lui Jupiter, ne putem deschide catre un infinit flux de abundenta si iubire, care curge prin noi in permanenta. Putem sa folosim si sa canalizam energia lui Jupiter, manifestand noi teluri in viata noastra si continuand sa ne dezvoltam in darurile noastre creative, precum calea sufleteasca pe care am ales constient sa o urmam.

In data de 14 aprilie, Mercur va intra in semnul Taurului, pana la finele lunii, pe data de 30 intrand in semnul Gemenilor. Taurul este focusat pe impamantare si pe obtinerea rezultatelor muncii noastre interioare, rezultate oglindite in vietile noastre fizice. Cu Soarele in Berbec si cu Jupiter in mers direct din nou, o energie perfecta se va naste pentru a ne manifesta dorintele si pentru a concretiza tot ceea ce am integrat in acest rastimp extrem de intens.

De pe 16 aprilie pana pe 16 septembrie, Pluto devine retrograd in Capricorn. Acest aspect ne va ajuta sa ne concentram toata atentia asupra scopurilor personale si asupra procesului de vindecare, deoarece aceasta planeta scoate la lumina toate umbrele noastre si toate acele parti ale sinelui care trebuie vindecate prin transformare interioara si regenerare. Iar acest proces nu trebuie privit ca fiind ceva negativ. Dimpotriva, este ceea ce va lumina in interiorul nostru tot ce este ascuns si are nevoie de imbratisare si transformare intr-o forma mai inalta de intelepciune. Iar acest proces este un dar al Universului pentru urmatoarele 5 luni, timp in care sa privim in adancurile noastre, devenind constienti de ce trebuie sa iasa la suprafata pentru a fi vindecat si inteles.
Spre sfarsitul lunii avem o oportunitate extraordinara sa ne motivam si sa ne cladim pe noi insine si dorintele noastre in plan concret, cu o minunata Luna Noua la 28 de grade in Berbec. Aceasta Luna Noua ne va ajuta sa integram tot ceea ce am creat la nivel interior, invizibil, in lunile care au trecut. Iar cu Soarele in Berbec, putem fructifica intentiile noastre in luna mai si in lunile care urmeaza, avand in vedere ca totul incepe dintr-un loc profund al sufletului si intelepciunii nostre interioare. Astfel, le vom putea aduce pe toate in viata noastra in plan concret. Dupa eliberare, dupa ce ne-am acordat intuitia in Pesti, acum este in sfarsit timpul sa ne materializam dorintele si sa incepem sa ne ingrijim de acele aspecte importante omenesti din noi, care trebuie hranite cu lucruri materiale. Tineti minte ca toate sunt intr-o singura creatie divina, iar lucrurile materiale fac parte si ele din experienta noastra de viata. Iar scopul nostru pricipal este sa aducem in plan concret tot ce am creat initial la un nivel interior, non-fizic.

In sfarsit, pe 20 aprilie, Soarele va intra in semnul Taurului – un timp al creatiei, al aducerii in prim-plan a noilor dorinte, dar cel mai important, un timp pentru a lucra pentru telurile noastre, in loc sa visam in continuare la ele. Este momentul sa renastem, asemeni naturii, moment in care sa ne angajam deplin in implinirea dorintelor noastre. Asa cum totul renaste, este timpul sa o facem si noi la randul nostru. Fiti deschisi si receptivi la tot ce meritati ca fiinte divine co-creatoare si totul se va deschide in calea voastra, la momentul divin perfect.
Va doresc un aprilie prin de bucurie, abundena si iubire infinita!
Sursa: http://www.starseedsoul.com
http://www.astrocafe.ro/articole/analiza-0/articol-energiile_lunii_aprilie_2015_manifestarea_dorintelor_profunde_ale_sufletului_nostru-5052
Traducere: Alice Danila

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...