"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

sâmbătă, 11 aprilie 2015

darul tau...iubiti-va dusmanii

“Adevarata daruire inseamna o revarsare a iubirii tale. Atunci cand daruiesti in acest fel, nu simti ca esti sleit de puteri. De fapt, te simti energizat, pentru ca iubirea pe care o darui se intoarce la tine, prin recunostinta oamenilor pe care i-ai atins. Nu face greseala de a crede ca nu ai nici un dar de facut.
Paul Ferrini

"Ca sa va puteti apara de inamicii vostri, iubiti-i . Daca-i detestati, ii dispretuiti sau ii dusmaniti, aura voastra s-a rupt si prin aceste sparturi se stabileste o comunicare cu tot ce este negativ, daunator in ei si astfel primiti rautatile lor, ura lor, care odata intrata in voi incepe sa va distruga.
Din aceasta cauza Iisus a spus "Iubiti-va dusmanii". Iisus cunostea aceste legi, stia ca atunci cind urim pe cineva, devenim vulnerabil. Pentru a ne apara trebuie sa intram in inatacabila fortareata a iubirii. Sa ne iubim dusmanii este unul din lucrurile cel mai greu de realizat, dar este singura cale de a ne apara de ei."

Omraam Mikhael Aivanhov - Reguli de Aur

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...