"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 26 februarie 2015

GAYA'S TOUCH

Cine este GAIA?
Numele de Gaia apare prima oara in mitologia greaca, provenind din greaca antica, 'Ge' inseamna teren sau pamant. Gaia este personificarea Pamantului, una din zeitele primordiale. Ea este marea mama a tuturor, Zeita Mama, creatoarea si nascatoarea Pamantului.
Marko Pogacnik este autorul cartii in limba engleza 'Gaia's Quantum Leap' (Saltul Cuantic al Gaiei).
'In limbajul fizicii moderne, am putea vorbi despre un salt cuantic al Pamantului si al tuturor formelor sale de viata- inclusiv civilizatia noastra umana...'
' Simt ca visele sunt mesaje dintr-o dimensiune a unei lumi paralele, unde este inradacinata cauza tutror evenimentelor, care ulterior se ivesc la nivelul vietii noastre zilnice' - Marko Pogacnik

Descrierea cartii 'Gaia's Quantum Leap' (autor Marko Pogacnik), realizata de editura Rudolf Steiner:
'Pamantul nostru, Gaia, se schimba. Ca si indivizi si civilizatie suntem atrasi intr-un eveniment cosmic a carui intindere si profunzime este greu de imaginat. Gaia intra intr-o forma multidimensionala si noi trebuie sa ne schimbam de asemenea, daca vrem sa supravietuim acestei transformari iminente.
Nu suntem in fata 'sfarsitului lumii', ci mai degraba suntem in fata unei schimbari fundamentale ale mediului care ne ingaduie evolutia naturii si a umanitatii pe suprafata Pamantului. Inteligenta Pamantului are deja puse in miscare anumite masuri energeticepentru a proteja distrugerea ce ameninta Pamantul si formele sale de viata, ca si urmare a unei conduite iresponsabile ale civilizatiei moderne.
Aceste masuri sunt un proces unic de auto-vindecare, care va ingadui 'spatiului pamantean' sa primeasca o calitate complet noua Un lucru este sigur, dezvoltarea interioara a fiecarui individ este decisiva in construirea constiintei multidimensionale. Aceasta speranta pentru un proces de vindecare trebuie sa devine parte din realitatea noastra zilnica.
Cu mai mult de 30 de ani de munca geomantica si de vindecare a Pamantului, Marko Pogacnik isi foloseste sensibilitatea transcedentala si experienta indelungata pentru a ne ajuta sa intelegem si sa ne acordam la procesul de auto-vindecare al schimbarii Pamantului. In cartea 'Gaia Quantum Leap', Marko isi reaminteste visele dramatice si recente, acompaniate de desene si comentarii, pentru a crea o cale prin aceste schimbari profunde. El aduce remedii, perspective noi si exercitii care ne pot ajuta sa ne adaptam si care in acelasi timp sustin Pamantul in a-si aduce la lumina aderatul Sine.
Practicati aceste exercitii si ascultati adevarul din inima voastra. Marko Pogacnik nu este un guru care da legea de sus, el ne incurajeaza sa ne deschidem inimile si sa lasam iubirea din interior sa se reverse in afara. El ne avertizeaza asupra manipularii intelectuale, ce pare temeinica, insa careia ii lipseste echilibrul emotional.'

  Pretul intreg: Workshop – 120€ (pentru participantii la Workshop conferinta este gratuita)
Conferinta – 10 €

Pachete speciale pentru:
* Inscrieri pana la:
1 Aprilie – 80€
1 Mai – 90€
1 Iunie – 100€
1 Iulie – 110€


Va invit sa va inscrieti la adresa de mail: ioanamusat11@gmail.com si sa specificati ca a-ti aflat de eveniment de pe acest blog Universul Sacru al Iubirii sau link la blog.
Multumesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...