"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

luni, 2 februarie 2015

Fazele lunii

Luna Februarie incepe cu Luna in zodia Rac. Racul in astrologie este o zodie feminina si este zodia care prefera o viata de familie armonioasa. Guverneaza copilaria, caminul parintesc, familia de origine.

Prima zi din februarie a fost duminica, o zi in care ne relaxam si in care ne conectam cu divinul din noi.

Cand luna este in zodia Rac este favorabil sa spalam rufele, sa udam plante, depilare corporala, sa facem gimnastica si sa bem ceaiuri detoxifiante. Este important sa evitati taierea parului si unghiilor.

De astazi luna a intrat in zodia Leu. Leu este zodia care straluceste si aduce
Pana in data de 5 luna ramane in aceasta zodie.  In data de 4 februarie avem luna plina. Este favorabil sa ne tundem si sa ne ingrijim parul. Este indicat sa facem cura de fructe si gimnastica. A se evita depilarea corpului si tratamentele asupra corpului.

Aceasta este o luna dedicata familiei si relaxarii. Va reamintesc ca in aceasta luna sarbatorim "Ziua Indragostitilor" si "Dragobetele".

Pentru a sti ce este favorabil in fiecare zi va invit sa cumparati Calendarul Luni de aici: http://atingereaiubirii.blogspot.ro/2014/11/calendarul-lunii-2015.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...