"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

vineri, 20 februarie 2015

Descurajarea – o iarnă înaintea primăverii

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de marţi 3 februarie 2015

“Atunci când, în fața anumitor greutăți, simțiți cum vă copleșește descurajarea sau disperarea, să nu le considerați ca pe niște dușmani care nu au dreptul să vă atace, pentru că, din nefericire, ele au acest drept. Așadar, trebuie să acceptați aceste atacuri spunându-vă că, datorită lor, multe lucruri vor merge mai bine după aceea, și este adevărat, ele vor merge mai bine.



Nu ați simțit niciodată că, după o mare descurajare, sunteți din nou plini de energie? De unde au apărut aceste energii? Descurajarea vi le-a adus. Desigur, trebuie să fiți atenți: vegheați ca această descurajare să nu fie mai puternică ca voi, pentru a nu vă antrena asemenea unui torent vijelios ce vă va înghiți în final. Acceptați-o numai ca pe ceva inevitabil, fiindcă asemenea stări sunt inevitabile. Dacă știți cum să le înțelegeți și să le trăiți, va fi ca primăvara după iarnă, vă veți simți regenerați.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...