"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 10 decembrie 2014

Planeta Luminii Vii – O carte Bashar

Suntem privilegiaţi că am terminat de tradus un astfel de material Bashar, a fost o experienţă lungă şi frumoasă, care e necesitat multe resurse intelectuale, o putere de întelegere si în mod special după cum spune şi Bashar, foarte multă telempatie.
Vrem să spunem încă din primul moment că unele informaţii din această carte pot părea incredibile, dar noi şi în mod special Bashar, nu cerem ca ele să fie crezute. Dacă informaţia te ajută, foloseşte-o cum consideri mai bine, dacă nu, sigur vei gasi ceea ce ai nevoie în altă parte. Bashar se prezintă ca şi un extraterestru din civilizaţia Essassani, aflată în viitorul nostru ca şi evoluţie a conştiinţei. Într-adevăr acest lucru nu a fost încă dovedit în mod fizic, din mai multe motive pe care nu le vom discuta aici. Însă, mai mult decât mesagerul ceea ce contează este mesajul în sine.
Noi, editura Puterea Creatiei suntem convinşi că informaţia din această carte va declanşa anumite procese de reamintire, ajutându-ne să avem încredere că putem trăi viaţa entuziasmantă şi extatică pe care o merităm.
Ceea ce ni se pare fascinant în ceea ce priveşte aceste informaţii este formatul de dialog, oameni obişnuiţi ce pun întrebari la care în 99% din cazuri răspunde Bashar. În ceea ce priveşte aceste întrebări şi răspunsuri, cred că este important să avem în vedere faptul că atât de multe lucruri se pot întâmpla şi se întâmplă în univers, încât orice este real la un anumit nivel. Din acest motiv vă încurajăm să fiţi oricât de sceptici doriţi cu informaţia, dar să aveţi şi o minte cu adevărat deschisă. Noi oamenii avem tendinţa de a descalifica o informaţie, dacă nu se încadrează într-o imagine prestabilită privind ceea ce considerăm noi că este sau poate fi real.
De asemenea, nici Bashar şi nici altcineva, nu este o sursă infailibilă. El nu are toate informaţiile şi nici nu pretinde că le-ar avea. Spunem acest lucru deoarece Bashar vorbeşte cu foarte mare convingere în unele momente, care bineînţeles este doar convingere şi nu o super putere omniscientă.
Noi avem informaţia relevantă pentru viaţa noastră, dacă avem încredere că o putem accesa şi folosi. Bashar repetă de câteva ori că puterea este în noi, dar ne punem foarte multe întrebări fiindcă am uitat acest lucru. Ei, civilizatia lui Bashar care se numeşte Essassnni, sunt aici pentru a ne oferi o imagine în oglindă şi a ne reflecta propria putere personală. De foarte multe ori răspunsurile pe care le oferă, vin de la propriul nostru sine lăuntric, de la mintea noastră superioară, care are o privire de ansamblu asupra vieţii obişnuite pe care o trăim. Depinde de noi, de mintea noastră fizică, dacă ne lăsăm ghidaţi de această sursă.
Titlul cărţii se numeşte Planeta Luminii Vii, traducerea în limbajul nostru a planetei Essasanni. În ceea ce priveşte tema civilizaţiilor extraterestre, unele persoane afirmă în mod justificat că ceea ce contează este ceea ce trăim noi acum pe Pământ şi de fapt Bashar şi alţi extratereştrii reîntâresc această idee. Ceea ce nu considerăm la fel de justificat este lipsa de atenţie sau devalorizarea unor informaţii venite din partea unor surse extraterestre, fără o investigaţie serioasă. Datorită manipulării realizate încă din anii 40, de către guvernul american, în societate s-a creat un curent de tipul ”Vorbeşti despre extratereştrii, sigur ai o problemă„. Această manipulare, plus faptul ca eşti ridiculizat şi îţi este atacată reputaţia şi prestigiul în societate, face ca această temă foarte importantă să rămână oarecum în subteran. Însă, este vorba de mai mult decât manipularea guvernelor şi a altor instituţii. Noi ca şi oameni, ca şi psihic uman, nu vrem să ne uităm în totalitate în interiorul nostru şi respingem unele lucruri. Noi nu ne acceptăm anumite porţiuni şi suntem fragmentaţi. Din acest motiv este dificil să accepţi ceva ce ţi se pare în afara normei sociale, adică prezenţa extratereştrilor. O altă categorie de oameni sunt cei care spun „ Ok, ei există, şi ce putem face mai departe? Chiar dacă ei există, noi tot avem provocări de zi cu zi.„ Şi într-adevăr, nu este important ce fac ei ci ceea ce putem învăţa de la ei. Din acest motiv Bashar nu vorbeşte decât în mod sumar despre civilizaţia sa. Acceptarea prezenţei extraterestre reprezintă un pas înainte in evoluţia noastră ca şi specie umană, un nou nivel de conştienţă. O parte dintre oameni sunt pregătiţi, majoritatea nu. Tocmai din acest motiv, guvernele au suprimat informaţii despre civilizaţiile extraterestre.
Însă, tema este mai vastă decât „Există sau nu extratereştrii?„ De obicei, această întrebare nu duce decât la speculaţii şi la discuții infinite. Mult mai important este accesul la informaţie şi faptul că încâ se menţine o aură de secretism la nivelul societăţii noastre. Şi nu doar în ceea ce priveste tema extratereştrilor. Foarte multe informaţii de interes public sunt blocate, trunchiate, modificate, distorsionate, etc. Ce alegem noi să facem?
Planeta luminii vii conţine imagini luminisciente ale artistului japonez Kagaya, în ton cu numele cărţii.
Planeta luminii vii este grupată în 5 mari capitole, iar informaţia din ea este foarte diversă, mergând în zone surprinzătoare. Persoanele care pun întrebarile sunt şi ele într-un proces de descoperire, şi întâmpină provocri reale de zi cu zi, de la lipsa banilor la probleme de sanatate. Aşadar, cititorii se pot identifica cu unele dintre aceste căutari iar formatul de dialog face ca informaţia să fie asimilată mai uşor.
Bashar spune că nu este suficient să avem informaţia, dacă nu o dublăm cu acţiune. Dacă considerăm că o să fim priviţi ca fiind nebuni, ciudaţi, antisociali şi ne e frică să nu fim acceptaţi de societate, mereu o să fim dependenţi de felul în care ne privesc alţii. Până la urmă contează dacă noi credem cu adevărat într-o informaţie şi ce facem după aceea.
Civilizaţia lui Bashar se află într-o altă bandă de frecvenţă, diferită de a noastră, la nivelul arhetipal, al visului, de aici venind şi senzaţia că unele comunicări sunt asemănătoare unui curent de apă, sau a unui vis lucid. Dacă pentru un momentieşim din propria noastră, ne putem imagina că tiparele noastre mentale nu sunt singurele posibile sau existente în univers.
Fără mai multe cuvinte vă invităm să citiţi această carte şi o zi excelentă, Editura Puterea Creatiei.

Capitolele din carte sunt urmatoarele:



Cuprins

Cuvânt înainte din partea editorului                                                        pag. 3

Capitolul 1: Extazul este dreptul tău din naştere

- Trăind visul                                                                                                  pag. 8
- Bashar: Despre job şi afaceri                                                                     pag. 19
- Cum se poate alinia un grup cu abundenţa                                           pag. 20
- Urmăreşte-ţi entuziasmul                                                                          pag. 22
- Manifestarea şi Integritatea                                                                       pag. 36
- A avea încredere şi Simboluri Mutabile                                                   pag. 37
- Creaţia te susţine întotdeuna                                                                     pag. 39
- Extazul este Dreptul tău din Naştere                                                        pag. 42
- Miracolele şi un Simbol al Sprijinului                                                      pag. 44
- A avea încredere în calea pe care mergi                                                   pag. 45
- A trăi în momentul prezent                                                                        pag. 46
- A Acţiona                                                                                                        pag. 47
- Fără Aşteptări”                                                                                             pag. 50
- Acceptând Iubirea lui Tot Ceea Ce Este                                                   pag. 55

Capitolul 2: Tranziţia către lumea pe care o dorim şi explorări individuale
           
- Transmutarea Energiei Cutremurelor                                                        pag.  57
- A Patrusprezecea Orbită                                                                                 pag.  58
- Participare Coezivă în cadrul Transformării                                             pag.  59
- Arhetipurile şi Co-Creaţia                                                                              pag.  60
- Transformarea Conştiinţei din anii ’60                                                      pag.  62
- Făcând saltul către o realitate diferită                                                        pag.  64
- Pământul de Densitatea a 4-a, Spiritele Naturii şi Conştiinţa Cristică   pag.  65
- Copiii de densitatea a patra, fragment din A Depăşi Inerţia                     pag.  69
- 666 şi Frecvenţa Electromagnetică a Cercurilor din Lanurile de Grâu     pag.  70
- A-ţi ridica frecvenţa pentru a fi la nivelul Şablonului                                  pag.  71
- Ajustarea la Fluctuaţiile Planetare                                                                    pag.  73
- Aclimatizarea cu Densitatea a Patra                                                                 pag.  74
- Ceremonia focului şi a puterii                                                                           pag.  76
- Activarea Chakrei ce ajută procesului de Channeling                                  pag.  78
- Explorând o Viaţă trecută cu Mama şi Sufletele Pereche                            pag.  78
- Semnificaţia unui cuvânt                                                                                   pag.  80
- Despre Universuri paralele şi vânzarea unei case                                          pag.  81
- Toate Vieţile sunt o Singură Viaţă                                                                    pag.  84          
- Totul                                                                                                                       pag.  87
- Totul o Singură Minte                                                                                        pag.  90

Capitolul 3: Guvernul şi sisteme alternative                                                        

- Interacţionând cu Guvernele şi Ziarele                                                            pag.  95
- Mergând dincolo de Mentalitatea Noi împotriva Lor                                    pag.  96
- Redefinirea Guvernului şi Toţi Oamenii sunt Egali                                      pag.  97
- Alternative la Guvern                                                                                          pag.  100

Capitolul 4: Psihicul

- Suicidul                                                                                                                        pag.  101
- PERSPECTIVE, Analogia noilor camere şi Conceperea Fizicalităţii       pag.  111
- Conştientizări                                                                                                     pag.  114
- A-ţi menţine poziţia                                                                                          pag.  116
- Fiind Liniştit cu Tine Însuţi şi A Face Conexiuni                                      pag.  119
- Vindecarea Durerii Exprimând Ceea Ce Eşti cu Adevărat                         pag.  120
            – Abuzul                                                                                                               pag.  122
            – A uşura grijile                                                                                                  pag.  124
            – Permisivitate şi A da Piept cu Fricile tale                                                  pag.  125
            – Acceptand Cine şi Ceea Ce Eşti                                                                    pag.  127
- 30 Puncte de Vedere                                                                                                  pag.  129
- Accesarea Informaţiei                                                                                               pag.  131
- Accesarea Abilităţiilor din diferite Vieţi Simultane                                            pag.  132
- Comunicarea de după moarte şi Schimbarea Domiciliului                               pag.  134
- Experienţe de după moarte                                                                                       pag.  136
- Îmbătrânirea şi A Privi Retrospectiv Viaţa                                                            pag.  137
- Despre viitor şi trecut                                                                                                pag.  137
- Despre un tată decedat                                                                                              pag.  140


Capitolul 5: Relaţia dintre minte si corp

- Eliberarea Presiunii Oculare, A fi Multi-Cultural                                       pag.  142
- Un câine care reflectă Anxietatea şi Probleme ale Pielii                           pag.  143
- Mercur Retrograd şi A face un nou pas                                                        pag.  144
- Alergii                                                                                                                  pag.  147
- Despre a relaţiona pe picior de egalitate                                                      pag.  148        

Capitolul 6: Civilizatiile Extraterestre

- Înţelegeri între Extratereştrii și Oameni                                                   pag. 151
- Sexualitatea Sassani, Emoţiile şi Channelling-ul                                     pag. 153
- Orion şi Liga Neagră                                                                                       pag. 155
- Seth, Ra şi energiile din Orion                                                                     pag.  161
            – Porturi Spaţiale şi Astrologia                                                           pag.  162
- Cum interacţionează Asociaţia cu Pământul                                            pag.  163
            – Chakra Inimii Hawaiană şi Energia Arcturiană                            pag.  164                   
- Identificarea unei nave spaţiale şi Ascensiunea                                      pag.  165
- Nava spaţială prăbuşită, Abundenţă şi Datorie                                        pag.  167
- Asociaţia Lumilor, 1998                                                                               pag.  167       
- Sentimente extraterestre                                                                             pag.  168       
- Caseta Pleiadiană                                                                                            pag.  174
- Altar                                                                                                                 pag.  174
- ANAMATHA                                                                                                   pag.  176
- Platoul Ghiza                                                                                                  pag.  177


Cartea contine 180 pagini si costa 15 lei in format electronic, 35 lei in format fizic. Poate fi comandata de AICI.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...