"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

marți, 16 decembrie 2014

Cum sa cunosti si sa lucrezi cu ghizii tai spirituali





Descriere Produs

Comunica cu Ingerii…
Oriunde sunt oameni, acolo sunt si spirite. Multi oameni se tem de contacul – chiar de posibilitatea unui contact – cu un taram de viata invizibil. Poate pentru ca oamenii deja intampina o atat de mare dificultate cu ceea ce este vizibil, ei nu vor sa complice mai mult lucrurile cu ceea ce este invizibil.
Lasand la o parte fricile, cu totii putem beneficia de contactul cu taramul spiritual si deseori facem acest lucru fara a-l realiza vreodata. Spiritele servesc multor roluri si iau mai multe forme de expresie in viata noastra. Ele inspira creativitate, ne ajuta sa ne deschidem abundentei, stimuleaza perceptia si cunoasterea, ne protejeaza si ne slujesc drept ghizi.
In aceasta carte, vom examina realitatiile si miturile taramului spiritual. Vom discuta metode sigure si usoare de a cunoaste fiintele minunate care locuiesc cu noi si in jurul nostru in dimensiuni mai subtile. Apoi, putem face primii pasi pe coridoarele vietii din spatele fizicului. Facand astfel, vom initia noi realizari, vom elimina frici si ne vom intari vietile.
Daca doresti sa comunici cu ingerii, sa te joci cu spiritele naturii, sa descoperi puterea animalului tau totemic sau pur si simplu sa recunosti atingerea iubitoare a celor care au trecut dincolo de viata fizica, atunci aceasta este cartea potrivita pentru tine.
CUPRINS
Prefata: Comunica cu Ingerii …ix
Joaca-te cu Spiritele Naturii….x
Capitolul Unu: Intelegerea Taramului Spiritual….13
Capitolul Doi: Perceperea Nevazutului……41
Capitolul Trei: Accesarea Taramului Spiritual….69
Capitolul Patru: Mediuni si Canale……..97
Capitolul Cinci: Tehnici pentru Mediumitatea Spirituala….121
Capitolul Sase: Cunoasterea Ingerilor Pazitori……147
Capitolul Sapte: Lucrarea cu Spiritele Naturii…….171
Capitolul Opt: Onorarea Spiritelor Totemice…….209
Capitolul Noua: Dezincarnati, Fantome si Bantuiri….241
Capitolul Zece: Masuri importante de Preacautie…..253
Bibliografie….253
Ajutorul pe care-l primim din partea ghizilor nostrii spirituale poate sa se intample si chiar se intampla fara ca noi sa stim asta. Cu cat devenim mai constienti de ajutorul lor si lucram pentru a-l facilita, cu atat acesta devine mai puternic. Asa cum exista legi care guverneaza viata fizica, asa exista si legi asemanatoare care guverneaza taramurile spirituale. Aceia care sunt ghizii nostrii sunt legati de aceste legi spirituale. Ei ne pot ajuta pana intr-un anumit punct fara constiinta noastra. De la acel punct, trebuie sa muncim in mod constient pentru a ne ridica energiile si pentru a ne deschide inimile catre ei.

- Cartea contine 252 pagini si costa 35 lei, ea poate fi comandata de AICI.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...