"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 6 noiembrie 2014

MESAJUL INGERILOR pentru luna NOIEMBRIE 2014









Ghidare intuitiva pentru luna NOIEMBRIE cu ajutorul cardurilor oracol.
Am folosit 3 seturi de carti: Archangel Power Tarot Cards de Doreen Virtue & Radleigh Valentine, Magical Messages from the fairies, Doreen Virtue si Angels Dreams Oracle Cards, Doreen Virtue & Melisa Virtue.

ATMOSFERA GENERALA
Luna NOIEMBRIE se anunta o luna de reasezare, vor alterna perioadele de introspectie cu cele de actiune si materializare.

Tot timpul lunii va trebui sa ne intrebam care sunt motivele din spatele actiunilor noastre. Facem alegeri din frica sau facem alegeri din iubire si simtire. Facem alegeri ca sa nu pierdem ceva, ca doar suntem invatati sa nu dam pasarea din mana pe cioara de pe gard, sau avem credinta si incredere in “jocurile” ingerilor si ale lui Dumnezeu.
Se lucreaza din greu pentru noi in culise insa se stie ca degeaba ni se aduc constientizari daca nu facem nimic cu ele.. degeaba stim DE CE ni se intampla si alegem tot la fel.
Arhanghelul Gabriel ne ajuta sa ne concentram, ne ajuta sa ne centram si sa nu uitam scopul pentru care am venit in aceasta viata: sa fim fericiti.
E nevoie sa nu ne pierdem in detalii, in ce am putea „pierde” si sa ne concentram pe starea noastra de bine, pe ce ne face pe noi fericiti. Sa nu uitam ca am venit aici sa traim in comuniune, sa ne ajutam unii pe altii. Sa lasam interesele si scopurile personale, cele egoiste, in „a avea” si sa alegem „sa fim”. Atunci cand alegem „sa fim” o sa si „avem”, dar niciodata invers.
E o luna in care vom intalni oameni care sa ne inspire, care sa ne motiveze, noi la randul nostru suntem indemnati sa ii inspiram si motivam pe altii.
Provocarile de lunile trecute vor continua atata vreme cat nu renuntam la control. Cu cat vom incerca sa controlam mai mult lucrurile cu atat vom avea senzatia ca Pamantul ne fuge de sub picioare. E necesar sa lasam totul sa se aseze asa cum este mai bine pentru noi.
De asemenea luna asta se vor intensifica viziunile, cam stim ce urmeaza sa se intample, ni se intensifica simturile. S-ar putea sa ne speriem cand vom vedea ca lucrurile pe care le-am visat, ni le-am imaginat, se intampla foarte rapid. Asadar sa avem grija la ce gandim, negativ sau pozitiv, pentru ca materializarea in aceasta luna este foarte rapida.
PRIMA PARTE A LUNII
In prima parte a lunii, pana pe 11 noiembrie, suntem sustinuti de Arhanghelul Haniel pentru a ne activa acele abilitati care sa ne ajute in urmarea misiunii noastre. O sa avem o dorinta de a sta mai mult cu noi, de a ne izola, ne vom gandi ce merge si ce nu in viata noastra, vom avea o dorinta de a face curatenie in viata, in relatii, in casa, printre hartii etc.
Ne vom deschide spre alte persoane sau alte oportunitati si incet incet mai renuntam la cate ceva din viata noastra. S-ar putea sa avem dorinte de a nu mai manca carne, de a ne lasa de fumat etc. O sa fie necesar sa stam cu noi ca sa ne dam seama ce vrem cu adevarat. E o perioada de crestere, de energizare si activare a puterii personale.
In prima parte a lunii e important sa ne conectam la energia solara si sa ne activam in noi „soarele interior.”
MIJLOCUL LUNII
Pana pe 23 noiembrie suntem invitati la actiune. E necesar sa luam decizii, sa ne implicam si sa comunicam. Daca in prima parte a lunii am fost „testati”, oare ce vrem de la viata, acum trebuie sa dovedim ca ne-am invatat lectiile. Ca actionam din iubire si nu din frica. Arhanghelul Gabriel ne va fi alaturi tot timpul pentru a stii exact de ce avem nevoie, ce e necesar sa comunicam si cum sa facem asta. E o perioada de daruri, de sarbatoare. Daca ne mentinem in aceasta stare vom primi atatea mesaje, atatea constientizari de om avea senzatia ca luna asta am „crescut” cat intr-un an. Multe raspunsuri, o ghidare mai clara si mai concreta vom primi in aceste zile. Parca toate se leaga. Vom primi si alte mesaje pe care nu le vom intelege acum insa sa fim siguri ca tot ce ni se arata acum este cu bataie luna, vom intelege exact la momentul potrivit.
Interesant este ca luna asta vom avea senzatia puternica ca suntem parte dintr-un UNIVERS, ca suntem UNA, ca noi, ca fiinte contam si e important sa ne spunem parerea, sa ne manifestam exact asa cum simtim. Vom simti multa putere personala si o asezare a multor lucruri in viata noastra... dar mai ales sentimentul deplin: „EU CONTEZ”.
SFARSITUL LUNII
Din 23 noiembrie pana pe finalul lunii vom fi extrem de sensibili. Unele situatii ne vor lua prin surprindere, unele placut, altele mai putin placut. E necesar sa fim atenti sa nu preluam din emotiile altora pentru ca vor fi ca un burete. Ni se vor deschide noi oportunitati mai ales spre noi relatii, si mai ales spre relatii de iubire. De asemenea cei care au relatii de mult timp spre sfarsitul lunii acestea vor lua o alta turnura: ori se vor stabiliza, ori fiecare va alege un alt drum. Insa e necesar sa fim atenti la ceea ce noi simtim si sa nu ne lasam influentati de altii.
In iarna asta se anunta multa clarificari si cumva parca toata munca pe care am depus-o din decembrie 2012 incoace incepe sa se vada, acum incepem sa vedem roadele tuturor provocarilor cu care ne-am confruntat atata vreme.
Asadar o luna de purificari, clarificari, materializari si multe bucurii.
Asa sa fie si asa este.
Delia Muresan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...