"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

luni, 4 august 2014

ORACOLSCOP 4 - 10 AUGUST 2014

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 4 – 10 august 2014.

Berbec - The Eyes of Beauty
In aceasta saptamana e de dorit sa iti analizezi perceptiile si sa vezi cum te raportezi la lumea exterioara. Vezi perfectiunea in tot ce te inconjoara sau ii cauti defectele vazute si nevazute? Cum ar putea sa devina realitatea ta o versiune si mai buna decat pana acum? Lasa-ti inocenta sa te ghideze ajutandu-te sa descoperi si altceva in lucrurile pe care deja le cunosti si bucura-te de aceste momente. Felul in care percepi ce este in jurul tau reprezinta totul, asa ca in aceste zile urmareste-te cu atentie si observa ce este de transformat.

Taur - The High Lord of Gratitude and Service
Mesajul acestei carti iti transmite ca e timpul sa-ti stabilesti un scop care este in acord cu inima ta si sa-l urmezi. Primul pas este sa decizi ce vrei, iar apoi sa actionezi. Exprimarea recunostintei pentru ce esti si pentru ce ai in momentul prezent te ajuta sa ai claritate si sa devii constient de suma acelor experiente care te-au adus in acest punct al vietii tale. Nu te teme de greseala, caci fiecare alegere facuta este perfecta in fiecare moment si daca ceva nu iese asa cum ti-ai dorit, poti alege din nou.
Gemeni - The Sacred Union
In aceste zile e de dorit sa fii foarte atent la parteneriatele pe care le stabilesti si circumstantele acestora, indiferent ca este vorba despre viata personala sau afaceri, caci e posibil sa intri intr-o situatie nedorita. Actioneaza cu intelepciune si nu te lasa pacalit de aparente, oricat de minunate ar parea la prima vedere. Sistemul tau de alarma interior te avertizeza cu privire la orice pericol, asa ca tu trebuie doar sa tii seama de el si sa ai incredere. Mai multe ti se vor revela dupa ce faci acele alegeri in acord cu sufletul tau.
Rac – The Eagle King
Aceasta perioada este potrivita pentru a-ti da seama care este sopul final in unele situatii, chiar daca circumstantele si unii pasi facuti in acea directie nu se potrivesc felului tau de a fi si a actiona. Nu este cazul sa intri in detalii inutile incercand sa afli cum gandesc altii sau de ce au facut anumite alegeri. Totodata poti alege sa discuti cu o persoana care este obiectiva si are abilitatea de a vedea imaginea de ansamblu. Evita sa intri in polemici care nu duc la nici un rezultat si ai incredere ca orice schimbare de la drumul stabilit are scopul ei.
Leu - The Resting Tree
Mesajul acestei carti iti transmite ca frenezia in care te-ai cufundat in ultima perioada te-a adus in acest punct in care stresul este la cote ridicate. Incercarea ta de a tot face o multime de lucruri si a raspunde tuturor solicitarilor isi cere tributul acum facandu-te sa iti reanalizezi pozitia. Acum e momentul propice pentru a reveni la “a fi” in loc de “a face”. Fii atent la felul in care te manifesti, caci a continua in aceasta maniera iti scoate in cale pericolul de a te imbolnavi sau a fi incapabil sa te bucuri cu adevarat de viata ta.
Fecioara - The Well Watcher
In aceste zile ai posibilitatea de a redescoperi care este adevarata forta creatoare, care genereaza totul in Univers. Falsa impresie ca tu detii controlul asupa a ceea ce se intampla in jurul tau te face sa actionezi dintr-un spatiu limitat, lipsit de prea multe optiuni. Restabileste legatura cu Divinitatea si deschide usa miracolelor in viata ta. Orice se intampla in aceasta perioada, indiferent ca iti poate parea la prima vedere bun sau rau, are un scop precis – acela de a te aduce mai aprope de implinirea celei mai arzatoare dorinte a inimii tale.
Balanta – The Lady of the Gift
Aceasta carte iti transmite a actul de a ascunde nu este binevenit in lumea ei. Pana la urma, a tine ascuns ceva, fie ca este vorba despre o informatie sau un sentiment, in final nu este decat o alta forma de minciuna. Te surprinzi facand asta? Ori poate cineva din anturajul tau iti ascunde anumite detalii din dorinta de a te manipula si controla, astfel incat tu sa ramai cu senzatia ca nu esti suficient de bun... Daca observi aceste aspecte in viata ta e timpul pentru o schimbare – onestitatea si o inima deschisa iti sunt atuuri de neegalat.
Scorpion – The Altar Priestess
In sfarsit perioada de asteptare a luat sfarsit. Scena e pregatita pentru tine, iar lumea asteapta sa-ti ocupi locul in meditatie sacra sau rugaciune. Observa frantura de divinitate din tot ce te inconjoara si alege ca fiecare actiune pe care o intreprizi sa fie un act de devotiune. Cand percepi lumea din jurul tau din acest spatiu, intrebarile tale te vor conduce catre cel mai potrivit raspuns. Intreaba-te cum poti aduce mai multa constientizare in viata ta pentru a putea privi circumstantele actuale prin ochii Divinitatii.
Sagetator – The River Queen
Detasarea si flexibilitatea sunt principalele atribute asupra carora ar fi bine sa iti indrepti atentia in aceasta saptamana. Lasa deoparte incordarea, rigiditatea si fii flexibil, atat in gandire cat si in actiuni. Lasandu-te sa curgi precum apa, nici un obstacol nu-ti mai poate sta in cale acum. Gasesti cu usurinta solutii la situatiile care te preocupa, iar relatiile devin echilibrate si armonioase. Hraneste-ti spiritul in fiecare zi facand acele lucruri care iti aduc bucurie, implinire, putere si energie.

Capricon – - The Ringmaster of Scrutinity
Daca te confrunti cu o situatie care te sacaie, acum e momentul sa te uiti la ea cu discernamant si claritate, si mai ales sa observi fundatia subreda pe care stai. Toate asteptarile si judecatile pe care le ai in legatura cu aceasta, nu fac altceva decat sa te tina deconectat de la fluxul divin al abundentei si inspiratiei. Renunta la a te raporta la trecut si a-ti face griji cu privire la viitor, si lasa aceasta problema in mainile Divinitatii. E timpul sa te ocupi mai mult de tine, decat de ceilalti, si sa ai incredere ca vei gasi solutia cea mai buna.
Varsator – The Fire Prince
In ultima perioada, starea de agitatie si nervozitate, te-a secatuit de putere si iti inhiba latura creativa, atat de necesara in rezolvarea oricarei situatii. Actiunea agresiva duce in final la pierderi, asa ca lasa nerabdarea deoparte si incetineste ritmul, pentru a-ti atinge scopul propus. Intuitia iti transmite semnale clare in ceea ce priveste oamenii din jurul tau, cat si alegerile pe care le ai de facut, in orice moment. Mare atentie la toate acele lucruri care ti se par neclare, foarte solicitante sau care se repeta in mod obsesiv – evita-le pe cat poti.
Pesti – The Spirit Whisper
E timpul sa-ti asculti mai des intuitia si sa ai incredere, caci ea iti este cel mai fidel ghid. Uita-te la acele zone din viata ta care necesita a fi ingrijite, “curatate”, chiar daca nu stii exact care din actiunile tale trecute te-au adus in acest punct. E o perioada minunata pentru a aduce bucurie in viata ta, a te lasa inspirat si ghidat, a reimprospata relatiile si de a-ti face unele noi. Evita sa te lasi coplesit de frica de a gresi si accepta cu usurinta schimbarile care au loc. Relatiile sunt cele care necesita in aceste zile atentia ta.

In serviciu si iubire,
Cristina Ciobanu


 Azi incep meditatiile in rezonanta cu planetele:
http://armonizaresitransformarepersonala.blogspot.ro/2014/07/meditatii-in-rezonanta-cu-planetele-ii.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...