"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

vineri, 8 august 2014

NOI MANIPULATI DE NOI?



   Pe 10 august (21,09 min) bolta cereasca se va umple cu luminozitatea frumoasei Super-Luni,aspect ce se va repeta si in septembrie.Luna va fi foarte aproape de pamant,cam la 90 grade,o aliniere perfecta Soare-Pamant-Luna.
   Luna de acum este cunoscuta la americani  sub numele de Luna-Sturion,stiut fiind faptul ca  o multime de sturioni inoata in Marile Lacuri,triburile din America de Sud au numit-o Luna Rosie, caci datorita caldurii ea apare rosie si cam neclara,la europeni se numeste Luna Porumbului Verde, datorita frunzelor verzi care alcatuiesc stiuletele si pastreaza boabele dulci si coapte.
   E vremea marilor maree si nu m-ar mira daca in preajma acestui fenomen, mareea nu va fi una normala,ci va exista un prea-plin de apa,o revarsare de rauri,cu atat mai mult cu cat Neptun este la Ascendent.Si nu m-ar mira nici vreo pana de  curent electric,nici vreo tornada sau orice altceva care are legatura cu presiunea de pe zodia Varsator.Caci da,Luna Plina se formeaza pe axa Leu-Varsator,la gradul 18,si ca orice Luna Plina, finalizeaza etape si incheie capitole din viata noastra,iar acolo unde ceva se sfarseste,o noua cale se iveste.E vremea micilor maree din sufletele noastre ,care ne starnesc emotii,care ne obliga sa recunoastem usoara oboseala a corpului si a mintii ,ori starea de rau sau de opresiune.
   Transpersonalele(Pluto,Uranus si Neptun) sunt retrograde,sfatuindu-ne sa vedem ce se intampla in jurul nostru,dupa care sa ne intoarcem privirea spre interior,pentru a vedea acolo ce transformari trebuie sa facem. Se da cumva o lupta-n noi? Suntem bolnavi,simtim tensiuni intre diferite parti ale corpului nostru? Care sunt adevarurile si convingerile noastre? Sa fim sinceri cu noi insine,pentru a-i permite lui Pluto sa ne ajute sa renastem,pentru a-i permite lui Neptun sa nu ne lase sa ne inecam in oceanul de emotii si pentru a-l ajuta pe Uranus sa ne conecteze la instinctele si originalitatea noastra care sa ne permita eliberarea! Toate 3 planetele ne dau voie acum sa ne apropiem de umbrele noastre,pentru a ne revigora propria identitate.Nu va fi usor, caci aglomerarea de planete din Leu in careu cu cele dure si puternice din Scorpion(Saturn si Marte),dar si Luna in Varsator, vor conferi disproportionalitate in raspandirea energiei,iar noua o viziune prea ideologica .Si poate ca ideea este sa incepem totul cu noi si cu gasirea de metode pentru a deveni liberi noi cu noi si noi in noi.
   Multe legate de propria persoana vom aduce in august la suprafata ,caci se vor pune in lumina si calitatile dar si defectele.Soarele in Leu indica generozitate,ajutor,dar si dorinta de a straluci,de a iesi in evidenta,de a ne fi recunoscuta valoarea in tot ce facem,iar Jupiter de alaturi va mari aceasta stare.Si atunci va fi un "vai!!!mi-e atat de rau si nimeni nu m-ajuta,desi eu sunt atat de frumos!!!" Iar Mercur ne va ajuta sa comunicam asta.
  Nu trebuie insa uitat ca Lilith e acolo,si ea in Leu si nu va fi de acceasi parere,ci va sapa santuri adanci ,goluri izvorate dintr-un sentiment de neapartenenta si non-recunoastere....si-atunci sentimentul de vid se va crea in jurul nostru ,caci Soarele este ascuns de forta Lunii,iar Lilith poate sa-si faca de cap,iar noi vom da vina pe ceilalti. Heeii!!! Nu credeti asta,nu renuntati,ganditi ca altii sunt mai loviti ca voi,daca asta va poate revitaliza!Scopul starilor e de a elimina sentimentele de blocaj pentru a lasa cale libera gasirii echilibrului inaintea echinoctiului de toamna.Iar pentru asta trebuie sa renuntam o clipa la temerile si ingrijorarile noastre,sa facem ordine in ganduri si sa asezam cuvintele la locul potrivit si sa reconstituim povestea noastra de acum ,disecand-o pas cu pas. Cu siguranta vom descoperi ca nu NOI suntem atat de nefericiti,ci EGO-ul nostru simte asta.
  Careul in T pe semne fixe(Leu-Scorpion-Varsator),cu conjunctia Marte-Saturn focar,poate aduce tensiuni in relatiile cu un barbat important din jurul nostru,fie ca e sot,tata ori sef,dar alegerea va fi a noastra daca reactionam moderat sau rece,dur si agresiv.Sa nu ne lasam manevrati de impuls si de noi insine,caci
eliberarea tensiunilor poate gasi o solutie in sectorul comunicarii si al semnului Taur,cu "picioarele bine infipte in pamantul nostru interior"!
  Pace-n suflet si lumina-n ganduri va doresc,pentru a nu strica aceasta frumoasa ultima luna de vara!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...