"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

luni, 14 iulie 2014

Energiile lunii iulie de Jennifer Hoffman



In previziunile pentru anul 2014, am scris ca a doua jumătate a anului va fi mult diferita de prima si ca aceasta perioada va incepe pe 1 iulie. Este foarte potrivit ca aceasta luna sa înceapă cu un Mercur retrograd care trece direct, cu Marte si Saturn care, tot in aceasta luna, isi încheie ambele o lunga perioada retrograda, pentru ca mai apoi, patru alte planete sa isi schimbe semnul. Este foarte multa activitate pentru o singura luna, dar suntem pregătiți pentru ea, nu-i așa? Luna iulie va deschide ușile schimbării, eliberând foarte mult din energia stagnanta si invitându-ne sa pasim in schimbarea si transformarea pe care le-am așteptat de atata vreme. Momentul pe care il speram si il asteptăm, a venit. Tot ce avem de făcut este sa ne hotărâm ce anume vom face cu aceasta energie.

La nivel energetic, diferența dintre schimbare si transformare este profunda. Prin schimbare, pur si simplu înlocuim un lucru cu un altul, la fel cum ne schimbam zilnic, lenjeria. Prin transformare, realizam o modificare completa, in urma căreia chiar si oamenii apropiați noua nu ne mai recunosc. Acum avem ocazia unei transformări – oare o vom folosi, pentru a deveni o varianta imbunatatita a noastră? Acesta este lucrul pe care suntem invitați si constrânși sa il facem, dar oricât de mult am spune ca il dorim, a-ti lua un angajament, a te alinia cu energia si a o integra înseamnă ceva cu totul nou.

Sa fim sinceri, perioada asta nu a fost ușoara pentru nimeni, începând cu anii 90 si continuând, din ce in ce mai serios, cu anii 2000. Viața mea a făcut unele cotituri dure si neașteptate, in aceasta perioada - si știu ca si pentru voi a fost la fel. Am încercat câteodată atât de tare sa fac schimbări, dar nu mai era momentul, lucrurile nu stăteau bine, apărea altceva mai important de făcut, care sa ma tina puternic ancorata in locul in care nu mai doream sa rămân. Dorințele mele nu păreau insa la fel de importante ca sarcinile pe care le aveam de rezolvat – si cam asta am trăit cu toții, mai mult sau mai puțin, pana acum.

Acum nu ne mai retine nimic, cu excepția poate a disconfortului care însoțește eliberarea bruscă, după o lunga perioada de încarcerare. S-ar putea sa ne ia puțin timp sa invatam cum sa renunțăm la misiunile care au reprezentat, atâta vreme, scopul vieții noastre, dar ele sunt tot atât de nerăbdătoare sa scape de noi. Toate lucrurile caută acum sa se transforme si probabil că nu va mai fi nevoie sa întrebăm ce anume avem de eliberat, pentru ca lucrurile vor fi destul de evidente, sub forma situațiilor si relațiilor cu care nu mai suntem aliniati sau cu care nu mai rezonam.

Mâinile si inimile noastre, atât de obișnuite sa poarte din greu povara vindecării, sunt acum libere sa caute căi noi. Putem sa renunțam la ceea ce știm ca a constituit scopul vieții noastre si misiunea sufletului nostru, pentru a ne permite sa pășim intr-un nou scop, care sa ne aducă bucurie? Schimbarea este in aer, dar la fel si promisiunea transformării la nivelul sufletului, care reprezintă noua noastră cale. Daca vrem sa fim aliniați cu noua energie, trebuie sa vrem sa devenim noi versiuni ale noastre, sa ne reconectam la scopul complet al puterii noastre, pe care ni l-am negat in favoarea misiunilor noastre de vindecare, iar asta necesita in primul rând transformare si apoi acceptarea schimbărilor care vor apărea in urma acesteia.

Cum este sa nu mai fii vindecător in orice situație? Ce fel de relații putem avea, daca principala noastre intenție este aceea de a fi serviți la nivelul serviciului pe care l-am prestat, de a primi in egala măsura cu ceea ce am dat, de buna voie, celorlalți? Acesta este unul dintre lucrurile la care trebuie sa ne gândim la începutul lunii iulie si a unei faze noi a calatoriei noastre individuale si colective.

Cei care s-au bazat pe alții sa la poarte povara durerii si a vindecării, vor trebui acum sa învețe sa se bazeze pe ei înșiși. Cei care au sprijinit si, uneori, au încurajat acest nivel de co-dependenţă, vor afla ca nu mai au nici timpul si nici energia sa o facă. Vremurile Vindecătorului Martir au trecut, deoarece acum este era Lucrătorului intru Lumină. Suntem acum Semnale de Lumină, răspândindu-ne Lumina din propriul spațiu al bucuriei, păcii, iubirii, împlinirii si belșugului, astfel incat ceilalți sa știe cum este sa traiesti dintr-un spațiu al ființării, vindecat, complet si întreg. Suntem vindecători mai buni, atunci când le reamintim celorlalți de propria putere, in loc sa simțim mila pentru durerea lor. Suntem vindecători mai buni si atunci când suntem fericiți sa trăim cu bucurie, in loc sa suferim si sa ne luptam cu energia care nu ne aparține. Pamântul si omenirea nu au nevoie de noi, pentru a le arata durerea, ele au nevoie sa știe ca exista o alternativa si vor privi spre noi, pentru a le arata portalul prin care trebuie sa treacă singure .

Temele lunii iulie sunt - extindere, energizare, iluminare si evoluție si noi :

·       Ne vom extinde capacitatea si dorința de a primi si a păstra energie, la nivele noi de frecventa si vibrație,

·       Vom fi energizați prin noul nostru scop si prin noua misiune si vom folosi noua energie, pentru a crea o viață noua si o cale noua de a fi, care sa ne servească si pe care sa o iubim,

·       Vom străluci pentru ceilalți, cu lumina „iluminării” noastre, asemenea unor semnale ale transformării inspirate si

·       Vom evolua intr-o noua frecvenţa mai înaltă a ființei.

Vom avea si ocazii de a ne împlini visele legate de relații, deoarece aceste noi energii cer parteneriate, pe toate nivelurile, iar asta include crearea de relații satisfăcătoare si romantice, cu parteneri care sa ne fie suflete înrudite (nu suflete pereche sau parteneri karmici) si care sunt si ei pregătiți de relații ce pornesc de la un nivel egal de întregire si vindecare. Poate fi ceva mai bine decât atât? După luni si ani de așteptare, eu cred ca in sfârșit am ajuns si de abia aștept mișcarea si transformarea, după cum știu ca o faceți si voi. Sa aveți o luna minunata!

Copyright (c) 2014 by Jennifer Hoffman.
Sursa: newsletter editura for you

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...