"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 20 martie 2014

Pregătiri pentru Portalul Echinocțiului


portal
Binecuvântări Iubit Trib al Luminii,
Pe măsură ce acest val al Echinocțiului se apropie, EU SUNT mai mult deconectată decât conectată deoarece mă concentrez pe acest Portal. În mod evident energiile sunt tot mai intense. Amintiți-vă că această energie este puternică până la Solstițiul din Iunie, cu un punct de cotitură în energiile dimensionale cândva în luna iunie. În timp ce ne așteptăm la o trezire în masă la lumină, și la un pic de haos din partea colectivului deoarece ei interpretează/interpretează greșit noua lumină, această perioadă poate fi provocatoare pentru procesul Ascensiunii noastre din punct de vedere al alegerilor care ne sunt prezentate pentru ceea ce noi dorim să experimentăm. Zi de zi, clipă de clipă, noi trebuie să fim conștienți în alegerea a ceea ce servește Măiestriei noastre.
Folosiți cu înțelepciune aceste zile. Nu vă încurcați în nivelele emoționale/egotice/mentale ale colectivului. Lăsați-i să aibă experiența lor – fără judecăți sau sfaturi necerute – și fiți foarte conștienți de influența voastră dacă ați ajuns la un nivel mai ridicat de lumină.
Este extrem de util pentru folosul global să fiți într-o stare de iubire pură în perioada acestei treceri. Calmi, concentrați, centrați, echilibrați. Noi nu îi purtăm pe alții prin această fază, noi amplificăm starea noului OM ca și îndrumători de cale. Așa cum am învățat, pre-ocuparea ca de obicei nu funcționează pentru mai multe nivele ale acestui proces – acum se schimbă în mod constant și este necesar ca noi să-l lăsăsm să FIE.
La un nivel minim vă recomand să stați împământați, hidratați, odihniți. Detoxificați-vă corpul, mintea, ego-ul și emoțiile astfel încât să puteți încorpora cât mai multă lumină nouă posibil. Fiți în noile nivele de liniște care sunt disponibile acum, acest lucru vă conectează la Sursa-ca-Sine și veți simți cum Sursa pură de lumină curge prin voi. Meditați la Unificarea tuturor aspectelor Sinelui; respirați ca Multiversul și radiați stabilitate și neutralitate prin OMenire ca întreg.
Serviciul este personal și colectiv în același timp – probabil că simțiți deja această unificare. Aceasta nu este o trecere teatrală; punctele magnetice zero sunt intense pe măsură ce vălurile devin mai subțiri, iar acțiunile, cuvintele și gândurile voastre vor fi amplificate. Dacă v-ați făcut munca de pregătire, veți descoperi că gândurile voastre se schimbă, dispar. Noua lumină susține această transmutare a formei gând, lucrați cu ea și veți vedea rezultatele.
Suntem într-o perioadă de creștere rapidă, cu toate acestea energiile care intră pe planetă și în afara ei pentru următoarele trei luni s-ar putea să ne dea pe spate. Această lumină fotonică este evoluționistă, și este necesar să o primim cu bucurie, fără îndoieli, judecăți în legătură cu ceea ce face cu noi și fără să ne plângem. Ea ne învață (forțând în unele cazuri) să fim chiar aici, chiar acum în noul flux al unei noi experiențe dimensionale. Lăsați ca Ascensiunea să vă arate ce are să vă ofere expresia voastră unică.
Susțineți detoxifierea planetară. Faceți tot ce puteți pentru a renunța la distragerile vechiului. Deconectați-vă atunci când puteți. Energia frenetică a mass-mediei sociale poate distrage atenția în aceiași măsură ca și grijile colective presupunând ce este și ce nu este adevărat. Există mult prea multe povești declanșatoare pe care cei induși în eroare le respândesc în mod iresponsabil în jurul lor. Rămâneți fideli creației responsabile – împărtășiți numai ceea ce conține codificările luminii celei mai înalte integrități și iubiri.
Este responsabilitatea noastră ca adevărați îndrumători de cale și ghizi să menținem stabilitatea, iubirea, armonia și pacea pe durata acestei treceri.Uneori cea mai bună cale de a-i învăța pe alții este tăcerea. Acest fapt le dă celorlalți posibilitatea de a avea un moment AHA; pot să-și vadă propria dependență de stimulările mentale sau emoționale și să învețe chiar acum ceea ce au nevoie să fie în continuare.
Sandra Walter, 14 Martie 2014
link catre articolul original
Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...