"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 5 decembrie 2013

TU esti un magnet (Puterea Iubirii)


11 AFIRMAŢII CARE EMANĂ PUTERE (extrase din cartea The POWER, Rhonda Byrne, autoarea cărţii THE SECRET). Multe bucurii şi experienţe fericite mi-au adus şi continuă să-mi aducă adevărul acestor afirmaţii! Fie ca şi tu să realizezi forţa lor şi să trăieşti împlinirile pe care ţi le doreşti!




1. Tot ce există în Univers este magnetic şi totul are o forţă de atracţie magnetică, inclusiv gândurile şi sentimentele tale.
2. Frecvenţa ta de vibraţie este determinată de sentimentele tale, indiferent dacă acestea sunt pozitive sau negative. Tu atragi către tine persoane, situaţii şi evenimente care vibrează pe aceeaşi frecvenţă.
3. Tu îţi poţi schimba frecvenţa de vibraţie în orice moment prin schimbarea stării tale de spirit, iar circumstanţele din jurul tău se vor schimba la rândul lor, adaptându-se la noua frecvenţă.
4. Dacă ţi se întâmplă ceva neplăcut, tu poţi schimba această stare de lucruri. Nu este niciodată prea târziu pentru că tu îţi poţi modifica oricând starea de spirit.
5. Mulţi oameni îşi lasă starea de spirit pe pilot automat. Ei reacţionează în plan emoţional la ceea ce li se întâmplă, fără să îşi dea seama că sentimentele lor reprezintă cauza lucrurilor care li se întâmplă.
6. Dacă doreşti să schimbi ceva în viaţa ta – indiferent dacă este vorba de bani, de starea de sănătate, relaţii sau de orice altceva – tot ce trebuie să faci este să îţi schimbi sentimentele asociate cu domeniul respectiv de viaţă.
7. Scoate-ţi din vocabular cuvinte precum teribil, groaznic, oribil sau cumplit şi foloseşte cât mai frecvent cuvinte precum fantastic, minunat, uimitor sau sublim.
8. Ceea ce simţi în fiecare clipă este mai important decât orice altceva, căci ceea ce simţi acum îţi creează viaţa viitoare.
9. Puterea care dinamizează gândurile şi cuvintele este dată de sentimente. De aceea, singurul lucru care contează este felul în care te simţi!
10. Toate sentimentele pozitive te conectează cu forţa iubirii, întrucât iubirea este sursa tuturor sentimentelor pozitive.
11. Viaţa nu se întâmplă pur şi simplu, ci îţi răspunde. Toate domeniile din viaţa ta depind 
de tine şi mai exact de ceea ce gândeşti şi ce simţi atunci când te referi la ele!

PUTEREA, Rhonda Byrne (autoarea cărţii THE SECRET)
atractiasuccesului

Cartea o puteti cumpara de aici: cautati casuta in care scrie " cauta"

 
Elefant.ro - Premium Libris.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...