"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 27 noiembrie 2013

Luna Noua in Sagetator ~ Evolutie Spirituala ~ Mesaje de la Ingeri

Luna Noua in Sagetator ~ Evolutie Spirituala ~ Mesaje de la Ingeri

Fenomenul de Luna Noua se produce atunci cand Soarele si Luna isi unesc energiile in acelasi semn, formand aspectul de conjunctie (planete sunt plasate in acelasi loc).
In cazul nostru Luminariile se intalnesc la gradul 10 si 59 de minute in semnul Sagetatorului. Acest aspect se formeaza Marti, 3 Decembrie 2013 la ora 02:22 AM (dimineata).

Soarele in Sagetator are menirea de a extinde orizonturile perceptiilor si posibilitatile viitoare iar Luna aduce cu sine experienta sentimentala si cunoasterea intuitiva. Luna Noua este un moment dedicat inceputurilor, avem sansa sa ne conturam viitoarele actiuni iar astfel sa ne intuim rezultatele. Sagetatorul ne da optimismul si nevoia de aventura, de a experimenta, astfel trebuie sa lasam temerile si sa incepem sa cladim viitorul.
Sagetatorul implica cunoastere, sentimentala, fizica si spirituala. Simbolul zodiacal al Sagetatorului este o sageata ce are varful indreptat in sus, deci este momentul sa evoluam sub toate sensurile acestui cuvant.
Energia solara se impletese cu ce selenara pe sectorul guverant de Jupiter, actualmente Retrograd. Domeniile tinta sunt cunoasterea, spiritualitatea si relatiile cu strainatatea.
Ascendentul hartii Lunii Noi este in Balanta, prin urmare se cere sa nu cadem in excese, dupa cum predispune energia specifica Sagetatorului, se prefera a se alege calea de mijloc, sa relizam un echilibru intre noi si ceilalti. In conjunctie cu Ascendentul se afla Pars Fortuna sau Punctul Norocului, deci ni se ofera sansa sa ne schimbam cursul rezultatelor noastre, insa depinde de noi daca remediem situatii sau le amplificam.

Conjunctia Soare-Luna are loc in casa a III-a, casa ce este caracterizata de familie,studii, comunicare, calatorii scurte. Luna Noua in casa a III-a reprezinta expansiunea nivelului mental prin care putem accede dimensiuni superioare cu scopul insusirii cunosterii. Acest aspect favorizeaza actiunile spirituale, cercetarea, conexiunea cu energii superioare (Ingeri, Ghizi, Maiestrii...etc.). Putem sesiza usor ca totate informatiile ce ne parvin ne trezesc interesul pentru spiritualitate si pentru cunoasterea profunda. Sunt sustinute calatoriile initiatice. Pentru aflarea unor raspunsuri suntem dispusi sa folosim sisteme divinatorii sau sa cerem ajutor divin. Relatiile familiale se armonizeaza si simtim nevoia sa retraim clipele placute alaturi de cei dragi.

Luna Noua este imprimata si de energia lui Uranus care este plasat in Berbec. Putem sa ne dam seama dintr-o data de anumite situatii ce ne transmiteau mesaje din alte lumi. Fiind retrograd imprima experienta karmice si face posibila intelegerea viitorului prin studierea actiunilor anterioare (inclusiv din alte vieti). Uranus predispune si spre schimbare, schimbarea paradigmei si a mentalitatii. Se pot ivi sanse de schimbare neasteptate.

Luna Noua este focarul aspectului de careu in T in care sunt implicati Chiron (Pesti) si Pallas Athena (Fecioara). Chiron este considerat un maiestru si vindecator iar Pallas este considerata inteleapta. Prin urmare acest Careu in T poate readuce in prim plan rani sentimentale (Chiron) care au ca scop realizare unor strategii pentru viitor (Pallas). Este posibil sa ne intalnim cu persoane sau cu situatii ce in trecut ne-au provocat rani afective, insa reintoarcerea acestora nu este decat o maniera prin care ni se ofera sansa de a intelege de ce ni s-a intamplat si ce ar trebui sa facem in situatii similare. Prin urmare ne este data o lectie, desi dificila ea este esentiala pentru evolutia noastra.

In rest Luna Noua beneficiaza de o serie de sextile cu Pars Fortuna , Ascendentul, Vesta si Ceres, toate aflate in Balanta. Deci trebuie sa intretinem permanent un echilibru intre planurile noastre de interes. Ceres se refera la ceea ce ne face placere, ce ne confera siguranta si ce ne implusioneaza. In acesta perioada simtim nevoia de armonie si disciplina, incercam sa ne identificam cu Sinele Superior. Trebuie sa invam sa ii sprijinim si sa empatizam cu cei care au nevoie de ajutor.
Vesta pune accentul pe vocatia si aspiratiile noastre. Ne putem descoperi capacitati pe care nu le-am sesizat pana acum, dar care odata constientizate trebuie folosite disciplinat.

Luna Noua ne invita sa ne deschidem sufletul si mintea si sa realizam ce este cu adevarat important si relavant in existenta noastra. 
In perspectiva Tarotului acest fenomen poat fi transpus astfel: Temperanta (Sagetator)- Soarele (Soare)- Marea Preoteasa (Luna). 

Temperanta ofera spatiul de desfasurare a celorlalte doua carti. Soarele arata o perioada de implinire personala si de succes si maturizeaza modul de perceptie. Marea Preoteasa inseamna intelepciune, dar acesta este dobandita prin decodificarea misterelor. Acesta Preoteasa detine adevarata cunoastere care poate fi insusita doar daca invatam ca nu dimensiunea materiala este importanta. Iar Temperanta expune o modalitate de a ajunde la cunoastere si anume: echilibrarea Sinelui care este materie, minte si spirit. Trebuie sa intelegem ca echilibrul si armonia sunt indispensabile pentru a deveni cu adevarat intelepti

Daca acest aspect are mari valente spirituale am decis sa efectuez o etalare cu carti oracol pentru a intregi mesajul.

  • Setul- „Mesaje de la Ingerii tai”
  Serena-Leila-Athena (material-spiritual-mental)
Serena exprima belsug, deci prin urmare nu trebuie sa ne mai facem griji din cauza planului material in crae suntem ancorati. Trebuie sa ne indreptam atentie spre evolutia mentala si spirituala.
Leila are in vedere conexiune cu noi insine si cu spirtitele mai evoluate. Se recomanda meditatiile, initierile si conversatiile cu persone ce au experinta in domenii spirituale. Leila va sfatuieste sa evadati putin din agitatia cotidiana si sa va apropiati de natura si de adevaratele valori ale vietii. Eliberati-va de energiile care nu va lasa sa evoluati.
Athena face trimitere la puterea dvs mentala. Trebuie sa fiti capabili sa acceptati ca exista si moduri de cuoastere intuitiva, care cer munca spirituala. Athena va sfatuieste sa va descoperiti puterile pe care pana acum nu le-ati sesizat. Sunt amplificata capacitatile spirituale si intuitve.
             


O Luna Noua evolutiva si luminata va doresc!
http://astroparanormal.blogspot.ro/2013/11/luna-noua-in-sagetator-evolutie.html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...