"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 18 aprilie 2013

Vindecarea incepe cu tine si din tine

Tot vad lumea indreptata spre diverse tehnici de vindecare, indiferent de care, ca sunt sau nu alopate, sau complementare, toti cauta in afara, vindecarea din exterior, nu vor sa schimbe nimic in ei si asteapta ca pastila sau persoana X sau Y sa-i vindece.
 
Dragilor tin sa va dezamagesc, nu e chiar asa, si am si un contra exemplu, o doamna din vestul tarii, care a facut diverse tehnici de vindecare, energetice, diete, vegetarianism, are totusi cancer, pe langa tratamentele de tot felul facute de diversi maestrii si terapeuti din tara si strainatate  a incercat si aceasta tehnica de oxigenare a sangelui, mai mult chiar a investit in aparate de genul acesta, si culmea e ca de cancer tot nu a scapat, chiar daca au aparut ameliorari o perioada, el a revenit, acum a ajuns si pe alte continente pentru a cauta sa se vindece, a ajuns la ioan al domnului, si se pare ca e bine, nu cunosc detalii despre ultima parte a evolutiei bolii.
Chiar daca te duci la marele vindecator, nimeni nu zice ca nu te poate vindeca, poate chiar o poate face, dar pentru cat timp, maxim 6 luni. V-ati intrebat vreodata de ce? Pentru ca tu nu te-ai schimbat, si boala va reveni, pentru ca tu o vei creea din nou, si de multe ori a doua oara va fi chiar mai puternica, si tot asa, pana cand ori te schimbi tu ori te duci in cealalta dimensiune........
Pentru ca nu e e chiar asa cum spun unii, nu va hazardati la tot ce vine din exterior, nu neg ca nu ar ajuta, dar nu vindeca in totalitate si cu adevarat.

Singurul lucru care te poate vindeca cu adevarat esti TU, schimbarea ta, schimbare care trebuie sa vina din interior, aceea este adevarata vindecare, restul sunt doar provizorii.

In general cancerul este cauzat de resentimente, rezolva-ti problemele tu cu tine, accepta-te, iarta-te, iubeste-te, ai incredere si vei vedea ca vei reusi, oricine ai fi.

Din pacate lumea cauta vindecarea tot in exterior, e o prostie, e o amagire, vindecarea se produce din interior.

Schimbarea incepe din tine, cu tine, daca pe tine nu te iubesti , cum ii poti iubi pe ceilalti? imposibil, minciuni, iluzii ale unei false iubiri........
Cum iti poti da seama ca te iubesti cu adevarat? nimic mai simplu, fiind bland cu tine, fara sa te critici indiferent ce ai face, sa te accepti asa cum esti, pentru ca in definitiv tu te-ai creat asa, tu esti nimic mai mult decat propria ta creatie.......sa binecuvantezi orice experienta, pentru ca fiecare este ceea ce poate fi mai bun pentru tine, pentru evolutia ta, nu extista experiente rele si bune, toate sunt minunate si sunt cele mai bune pentru tine ca suflet in acel moment, de aceea binecuvanteaza tot ceea ce va veni, bucurate si fii fericit, fii multumit si recunoscator pentru tot ceea ce ai primit, pentru tot ceea ce ai, daruieste din inima, iubeste din inima, si pastreaza-ti in orice situatie inima deschisa.....O sa descoperi ca atunci cand te iubesti cu adevarat nu-ti mai faci rau, vei vedea cum tot ceea ce faci, zici, gandesti, mananci va fi spre binele tau si normal ca atunci si spre binele celorlalti. Vei descoperi ca iubindu-te pe tine ii vei iubi si pe ceilalti, pentru ca ii vei simti atunci asemeni tie. Vei simti ca tu nu esti altceva decat oglinda lor si ei nu sunt altceva decat oglinda ta. 
Nu vei mai fi nici mare vindecator, nici stie tot, nici maestru, vei repspecta procesul celorlalti de evolutie, fara sa intervi, vei respecta alegerile celorlati, fiind constient ca sunt cele mai bune pentru ei, nedorind sa-i influentezi cu parerile si cu manipularea ta. Fiecare are dreptul sa-si asume alegerile si sa fie responsabil pentru ele, sa fie constient. 
Cine esti tu ca sa-i trezesti pe altii? Cine esti tu ca sa-i vindeci pe altii? Cine esti tu ca sa-i dirijezi pe altii spre Cale. Uita-te putin la tine? Cine trebuie cu adevarat vindecat si trezit? 
Ai vazut ca stii.  Nimeni altul decat TU.  
Poti sustine procesul cuiva, il poti asculta, il poti imbratisa, ii poti fi alaturi cu inima deschisa si asta face cel mai mult....asta inseamna sa fi cu adevarat un inger uman.........restul procesului de vindecare este pur individual.
Dragii mei aveti mai multa INCREDERE in voi, si veti vedea ca veti reusi, si va veti vindeca singuri.  


Ceea ce am scris aici nu e din carti ci din ceea ce simt, si asa este..........acesta este purul adevar..........

cu iubire Anit


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...