"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 4 aprilie 2013

Transformarea corpurilor voastre-Ashtar



Ne face placere sa vorbim cu voi din nou.Stim cum va simtiti in acest moment.

Acum cu energiile echinoctiului din Martie,care sunt atat de puternice,ele se vor diminua dupa echinoctiu, in loc sa va uitati dupa schimbaruile exterioare,uitati-va la transformarile frumoase pe care le produce in voi,dar multi dintre voi se vor simti la fel.

Suntem mai aproape de voi ca oricand si suntem in anticipare de bucurie a reuniunii noastre.

Colectivul uman trece printr-o faza intensa de transformare in prezent si puteti observa foarte bine acest proces,daca priviti inauntrul vostru,asa cum am spus de multe ori.

Uitati-va in oglinda,vedeti unde ati fost cu cateva luni in urma si comparati pozitia curenta.Nu vedeti modificarile pe care le-ati realizat? 


Vedeti cat de luminati sunteti acum? In consecinta,nu veti fi surprinsi sa descoperiti ca nu va mai bucura anumite activitati,produse alimentare sau bauturi ,asa cum va multumeau in trecut.

Acesta este un proces natural,absorbiti mai multa lumina,prezentati mai putin interes fata de lucruri ,activitati ,bauturi sau produse alimentare care nu sunt de Lumina.


Daca aveti probleme cu acest lucru,solicitati ajutor si cereti curatare si detoxifiere a corpurilor voastre.Puteti realiza acest lucru in mai multe moduri.

Puteti sa ne cereti sa va aducem la bordul navelor noastre de vindecare in timpul somnului,puteti lucra cu flacara violet a iubitului nostru frate Saint Germain ,sau puteti solicita pe Arhanghelul Rafael sa lucreze pe voi cu fascicolul sau verde de lumina tamaduitoare.

Cereti si noi toti suntem nerabdatori sa va ajutam.

Transformarea corpurilor voastre poate provoca inconveniente temporare,dar acceptati acest lucru cu recunoastinta.


Procedand astfel ,va veti usura procesul si veti asigura completarea transformarii , acceptati si salutati aceasta schimbare cu inima deschisa,mai usor si mai repede veti ajunge la linia de sosire.

Stim ca ne repetam.


Ati putea intreba de ce nu exista o dovada mai tangibila a acestei transformari.Ei bine,acesta este un proces de lunga durata,care va continua pentru ceva timp.

In cele mai multe cazuri,o transformare peste noapte nu va avea loc, asa ca aveti incredere ca  procesul va avea loc in maniera care este cea mai buna pentru voi.

Suntem cu toții implicați în această transformare, iar noi, frații și surorile voastre din stele, va ajutam cu, cunostintele noastre de vindecare.


In visele voastre ati venit la bordul navelor noastre, si am sprijinit procesul de transformare cu Lumina noastra din tehnologii de vindecare cu sunet.

Cand va treziti dimineata poate ca simtiti energizati sau epuizati,ca si cum ati lucrat toata noaptea.Cu toate acestea,ambele sentimente va fi semn clar ca am lucrat pe voi.


De acum inainte, veti recunoaste mai multe dovezi tangibile in lumea voastra din afara ,care va indica in mod clar faptul ca procesul de transformare merge inainte.

Peste tot în lume guvernele se schimbă, și oamenii protestează împotriva condițiilor de viață inechitabile. 


Cipru este un exemplu foarte bun despre cum omenirea nu va mai tolera continuarea tiparelor energetice vechi.

Pentru ca a fura bani de la cei care au suferit destul în energia veche, nu mai este acceptabilă. 


Omenirea se revolta împotriva acestui lucru, și se caută soluții care sunt în conformitate cu noile energii transformatoare. Aceste soluții sunt cunoscute și sunt gata pentru a fi puse în aplicare.

Uiti-va la evoluțiile din Cipru și veti vedea cât de mult  lumea voastra s-a schimbat deja. 


Doar câteva luni în urmă, ati fi crezut că o țară mică, cu un impact redus asupra politicii mondiale ar putea provoca un astfel de efect masiv la nivel mondial? 

Întreaga lume e cu ochii  acum pe Cipru ,si sunt toti uimiti de modul în care oamenii de acolo sunt răzvrătiți și efectul pe care-l are.

Așa cum v-am spus, baza pentru toate programele de prosperitate este stabilita pentru voi , de a  pune  în aplicare modificărilor necesare și nu mai sunteti dispusi să continuati acceptare status quo-ul. 


Acesta este modul în care acest proces de transformare vine pas cu pas, colecteaza un  ritm, și devine mai clar vizibil in lumea exterioară.


Daca ati sti cat de iubiti sunteti! Noi suntem de partea voastra in fiecare secunda a zilei.Va iubim atat de mult pentru ca suneteti familia noastra.



Cu dragoste


Fratele Ashtar

Sursa: http://inspatelescenei2012.blogspot.se

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...