"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 24 aprilie 2013

Este timpul asumarii responsabilitatii

Mesaj de la Arh. MIHAIL, transmis prin Ronna Herman
.
copilas_doarme_pe_manuta .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Preaiubiti maestri, intr-adevar, acesta este timpul responsabilitatii, al unui timp in care nimic nu poate ramane ascuns, un timp in care toate cauta sa revina la echilibru si armonie. Este timpul in care energiile cauzei si efectului revin la fiecare dintre voi foarte rapid, in timp ce faceti fata consecintelor gandurilor, faptelor si actiunilor voastre. 
Noi va cerem sa fiti observatori, preaiubitilor, si sa radiati iubire catre cei care par sa merite mai putin, persecutorilor, cat si victimelor. Radiati iubire spre Esenta lor interiora, fara a scuza actiunile lor, insa vizualizand cel mai inalt bine pentru toti; acest lucru va va impiedica sa adaugati mai multa energie negativa oricarei situatii.
Voi treceti la un nivel din care veti observa tot ce transpare din punctul de vedere obiectiv al unui maestru, stiind ca inafara oricarei adversitati exista potentialul ca binele superior sa apara. Fiti constienti de faptul ca tot ce a fost distrus sau daramat isi face drum spre ceva mai potrivit, mai rafinat si mai i-luminat, care sa-si ocupe locul…
Multe suflete minunate au fost de acord sa participle la drama, in care s-a aflat si in care este implicat intreg Pamantul, la un nivel sau altul. Ei au fost de acord, la nivel de suflet, sa aduca atentia intreaga a omenirii asupra dezechilibrelor si inechitatilor care trebuiau sa fie corectate si avute in vedere. Nu este nevoie sa enumeram din nou aceste trasaturi negative, caci toti stiti ce reprezinta ele. Multi sunt dispusi sa judece imediat si sa-si exprime indignarea adevarului propriu. Va spunem ca nici unul dintre voi nu este fara „vina”. Voi toti ati jucat acelasi joc, sau rol, sau ati fost implicati in scenarii similare, la un moment dat, fie ca va amintiti sau nu. Asa ca, vedeti, va judecati pe voi-insiva!
Pe durata anilor care vin, multe profetii pozitive si negative vor aparea si este important modul in care percepeti si in care acceptati ceea ce este spus. Da, fiecare gand, cuvant si actiune au o semnatura energetica si se adauga sau diminueaza radianta totala a Pamantului. Pamantul este monitorizat cu grija, preaiubitilor, pentru a vedea cand planeta voastra este pregatita sa mearga inainte, la urmatorul nivel al iluminarii. Asa cum toti sunteti constienti, a fost o devastare si o purificare a Pamantului, in ultimele patru decade si, da, va continua ca o parte necesara a planului complet, pentru binele cel mai inalt al tuturor!
 Stim ca este dificil sa nu va concentrati pe negativitatea si distrugerea ce se desfasoara in lume, insa toti cei care au experimentat aceste evenimente cataclismice au fost de acord la nivel de suflet sa faca supremul sacrificiu, pentru ca voi toti si Pamantul sa puteti merge inainte.
Cei care au facut tranzitia de pe Pamant, prin cataclisme, privesc cu mare bucurie din taramurile inalte, stiind ca au avut o contributie importanta pentru intreg, iar calatoria lor evolutiva va fi mult mai usoara, datorita rolului care au fost de acord sa il joace.
Testul vostru este sa fiti observatori iubitori, plini de compasiune, stiind ca exista un plan superior care se joaca pe Pamant, in timp ce va aduceti contributia voastra de a radia energie din centrul inimii in Pamant, in jur si inspre intreaga omenire.
Pamantul nu va fi distrus, nici voi nu sunteti pedepsiti, insa corpurile mental si emotional ale Pamantului trebuiau aduse in echilibru si armonie, ca si el sa se poata muta in locul sau potrivit din sistemul solar si din galaxie. Voi toti, si acest lucru inseamna fiecare entitate de pe Pamant, ati fost de acord la nivel de suflet cu rolurile care v-au fost cerute, roluri pe care le jucati in drama care se dezvaluie acum.
Multi isi indeplinesc promisiunile lor inconstient, multi au abdicat si au cazut de pe marginea drumului, insa majoritatea dintre voi va straduiti sa va indepliniti contractele, in forma lor cea mai inalta, in stare de constiinta totala, cu tot ceea ce impun acestea. Noi stim cine sunteti si va laudam, luptatorii nostrii radianti de lumina!
Este crucial ca voi sa intelegeti cat de importanti sunteti si ca acest timp este un timp al esentei! Aflati ca aceasta este cea mai importanta viata experimentata pe Pamant si ca participarea voastra activa este vitala, pentru rezultatul reusit al planului. De aceea va cerem sa intelegeti in ce consta viata pe Pamant si ce este cu adevarat important.
Va cerem sa va indreptati atentia spre templul inimii voastre si sa incepeti sa va construiti paradisul in interior, umplandu-l cu iubire, frumusete si armonie, si apoi sa proiectati acea perfectiune inafara, pentru ca ea sa se manifeste in jurul vostru!
Semnatura voastra rafinata, energetica, va radia gradat in lume, afectand si schimband tot ce atinge. Vedeti fiecare moment ca pe ceva pretios si perfect, ca un dar din partea Parintilor nostri Divini destinat voua, ca sa-l folositi asa cum doriti.
Aflati ca daca veti integra aceste concepte in realitatea voastra si daca va veti vedea ca forte radiante, capabile sa magnetizeze toate minunile creatiei, puteti transforma lumea voastra si puteti crea o lume a pacii, a abundentei si a armoniei pe care o doriti.
Voi sunteti mult mai puternici decat realizati, in special cand va adunati impreuna intr-un efort unitar, pentru a crea binele cel mai inalt pentru toti. Voi sunteti creatia mintii divine si sunteti codati si proiectati cu o dorinta profund  localizata de a crea. Pe durata acestor timpuri importante de evolutie si transformare, fiecare dintre voi ati fost atras (sau veti fi atrasi) in locul in care puteti fi in cea mai buna stare de a va servi voua si acestui plan. Fie servindu-i pe cei din jurul vostru, impartasind talentele si darurile voastre unice, fie servind acest plan, deoarece voi aveti energii speciale codificate in campul vostru, care sunt decisive pentru zona in care va veti afla. Voi detineti pachete, sau frecvente de lumina, in structura creierelor voastre, care va vor ajuta sa activati energiile cristaline aflate inactive in Pamant de multe sute de ani. Aceasta sublima structura va asteapta pe voi si pe cei care sunt in armonie cu voi ca astfel, inca o data, ele sa poata sa-si proiecteze lumina lor radianta in sistemul solar si sa primeasca frecventele rafinate, care sunt acum radiate inspre Pamant. Aceste frecvente vor incercui globul, incat reteaua de aur a luminii sa fie restabilita, fiind un factor important in procesul reunificarii.
Multe au fost realizate, insa si mai multe sunt de facut inca si fiecare dintre voieste un jucator-cheie.
In timp ce va adunati si va permiteti sa fiti transformatorii acestei energii, o veti atrage prin corpurile voastre fizice, incat sa extraga tiparele voastre de frevcenta unice, inainte ca frecventele combinate sa fie transmise profund in inima cristalina a Pamantului.
Aflati ca in interiorul corpului vostru fizic, prin intentie iubitoare, voi pastrati cheile care va vor ajuta sa aduceti aceste structuri magnifice de lumina la viata inca o data. Si, in acest mod, veti aduce un imens serviciu omenirii si Pamantului, deoarece acest proces important va va ajuta sa diminuati stresul si efortul eliberarii, constrangerile si imperfectiunile, atunci cand va indreptati din 4D inspre libertatea si armonia dimensiunii a cincea.
Multi dintre voi vindecati ranile antice si amintirile din Atlantis si din Lemuria, in timp ce altii activeaza memoriile si energiile extraordinare ale unora dintre cele mai importante centre ale luminii din trecut. Apoi, voti toti veti folosi aceste energii, pentru a ajuta la crearea perfectiunii viitorului. Vi se cere sa realizati actiuni curajoase in timp ce inaintati in misiunile voastre asumate. Reamintiti-va, preaiubitilor, voi ati fost de acord!
Drama si marea transformare care se desfasoara pe Pamant nu au mai fost experimentate inainte in intreaga creatie. Veti fi priviti ca arhitecti divini care au infruntat necunoscutul din cel mai indepartat avanpost din universul vostru, asumandu-va invelis de carne si scufundandu-va in mlastina iluziei dimensiunii a treia.
Acum este momentul sa aruncati lanturile care va leaga! Acum este momentul ca voi sa va recuperati dreptul vostru divin prin nastere si descendenta voastra!
Oh, preaiubitilor, daca doar ati sti cat sunteti de pretuiti si cat va onoram noi! Daca doar v-ati putea aminti de voi asa cum erati si sunteti in dimensiunile superioare, nu ati mai fi anxiosi sau tristi, ati sti ca aveti intreaga putere, intelepciune si toate uneltele pentru a recrea paradisul pe Pamant, si atunci cand problema ar fi rezolvata, cat de usor ati putea reveni la casa voastra din stele!
 Noi dorim sa va asiguram ca asteptam sa va spunem bun venit cu bratele deschise si ca acolo va fi o celebrare sublima!
In timp ce toate tiparele negative, profund-centrate, ies la suprafata din amintirea voastra si in AND, pentru a fi purificate si dizolvate, noi simtim frustrarile, confuzia si fricile voastre de a fi pedepsiti sau credinta ca ati facut ceva rau. Permiteti-mi sa va asigur, pretiosilor, acest lucru se intampla deoarece voi faceti ceva bun, nu rau. Nu vom minimaliza durerea voastra sau disconfortul; va vom incuraja si va vom indruma!
 Procesul purificarii este pe cale pe Pamant si in fiecare fiinta constienta. In timp ce permiteti ca energiile purificatoare ale Luminii sa se infiltreze prin corpul vostru, veti elibera si rafina tot ceea ce este de vibratie mai joasa. Puteti accepta voi disconfortul trecator ca pe o oportunitate de a elibera ceea ce nu mai serveste binelui cel mai inalt? Apoi, utilizati toate lucrurile la indemana, pentru a va alina simptomele sau conditiile, stiind ca la incheierea lui veti fi pregatiti sa acceptati o si mai mare infuzie de Lumina!
Am incercat sa va ajutam la intelegerea legilor universale ale creatiei si a celor sapte raze ale fiintarii, ori ale virtutilor si atributelor Creatorului, din sistemul vostru solar.
In timp ce va preluati resposabilitatea spirituala si castigati intelepciunea maestrului, sunt inca multe de facut si discernamantul este mai important decat oricand. De aceea este important ca voi sa va aduceti sistemul de chakre in echilibru, in timp ce accesati fiecare putere si intensitate a vibratiilor razelor divine! Ancorati-va picioarele voastre ferm in pamant, preaiubitilor, in timp ce va extindeti spre stele, caci, daca nu o veti face, corpul vostru fizic nu va fi capabil sa reziste influxului cosmic magnific de energie si nu veti fi capabili sa va serviti sau sa ii serviti pe ceilalti!
Voi depindeti de Pamant ca sa va sustina si sa va ajute; acum este momentul ca voi sa ajutati Planeta Mama, deoarece voi sunteti reuniti inexorabil, in timp ce va indreptati, in spirala, inspre urmatorul nivel al iluminarii.
Ca in fiecare schimbare importanta, pendulul credintei populare sau a constiintei de masa se misca foarte mult, inainte de a se stabili la un etalon sensibil.
 Exista multe invataturi care circula, multe care sa va imputerniceasca si sa va ajute si multe care sa va inspaimante si sa va preia puterea. Exista multe produse a caror reclama afirma ca va accelereaza iluminarea voastra si ca “fac munca in locul vostru”. Exista multe unelte si produse justificate, ce va vor ajuta pe calea voastra, dar, reamintiti-va, preaiubitilor, voi trebuie sa faceti munca interioara – voi trebuie sa pasiti pe calea i-LUMINA-rii – nimeni altcineva nu poate face asta pentru voi!
Va aflati in mijlocul implinirii visului, care este desfasurat la o viteza accelerata. Daca veti permite energiilor solidificate din trecut si celor invechite sa iasa la suprafata, sa fie transmutate si dizolvate, daca nu veti incerca sa va agatati de tiparele, de formele-gand sau structurile vechi, atunci nu va veti simti atat de tulburati sau inafara controlului.
Trebuie sa admiteti ca acesta nu este un timp pentru plictiseala sau stagnare, intr-adevar, este ceva dupa care ati tanjit. Treziti-va zilnic in anticiparea bucuriei, cu sperante marete, permiteti zilei sa se dezvaluie in perfectiunea ei, daruindu-va cu noi incantari, eliberandu-va de lanturile trecutului!
 Asa cum am subliniat intotdeauna, ramaneti in momentul ACUM, sau in punctul linistit al perfectiunii, si, facand asta, voi va concentrati pe ceea ce apare in prezent! Fiecare moment, fiecare gand, fiecare eveniment are o mare importanta, deoarece bogatia intelepciunii noi, a vederilor noi, a noilor puteri de rezonanta, a noilor daruri, se revarsa cu o viteza uimitoare si voi trebuie sa fiti deschisi ca sa le primiti!
Cu fiecare impuls al vibratiei superioare, o portiune a realitatii voastre existente incepe sa se dizolve si tot ce nu se afla in echilibru si armonie va disparea. Extindeti-va in interior si in exterior, preaiubitilor, caci ne aflam intotdeauna aici ca sa va indrumam, sa va protejam, sa va inspiram si sa radiem energia plina de iubire a Parintilor nostri Divini, prin inimile noastre, inspre voi!
EU SUNT Arhanghelul Mihail!
Multumim!
Namaste!
.
Traducerea: Gratia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...