"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

marți, 2 aprilie 2013

Efectele drogurilor recreative in dezvoltarea spirituala


Vom lua ca exemplu marijuana si alte narcotice asemanatoare pentru acesta descriere, insa tigarile si alcoolul pot intra si ele in acesta categorie.
Cand aceste plante sacre au aparut la inceput in Creatie, aveau un rol foarte important in ridicarea energiilor si a constiintei.
Acestea sunt folosite de la inceputul timpurilor pentru ca oamenii sa isi deschida perceptia asupra calitatilor divine si a prezentei Creatorului.Acestea erau folosite si pentru a mari calitatile telepatice, precum darurile ca clarauzul, clarvederea, clarsimtul sau psihometria si alte abilitati similare.
Aceste deschideri spirituale ii apropia pe oameni mai mult de regatul angelic, spiritele naturii, universul animalelor si fiinte din alte taramuri.
Plantele sacre sporeau si energiile pentru efectuarea calatoriilor interdimenionale.
Acestea erau principalele caracteristici ale acestor ierburi, de a crea drumuri catre spirit.
Acestea se intamplau la inceputul Creatiei, inainte de " caderea in constiinta ".
Pentru o lunga vreme de timp, oamenii de atunci foloseau aceste plante insa intr-un mod sacru si cu acesta intentie.Mancau o mica bucata de frunza, pe care o rupeau direct din planta vie, in acord cu ceea ce vroiau sa experimenteze.Erau diferite tipuri de plante din care puteai alege si fiecare oferea un tip diferit de dar spiritual, in timpurile respective nu existau dependente fata de aceste plante.
Copiilor li se spuneau de mici de efectele acestor plante si nici unul dintre ei nu le foloseau cu un alt scop decat cel in cauza. Plantele erau in energia dimensiunii a 5-a.
Oamenii nu fumau aceste plante, precum fac cei din zilele noastre, le mancau sau poate le fierbeau si le foloseau ca bautura.Acest tip de plante cresteau din abundenta insa fiecare familie avea in gradina sa,
mai multe plante de acest tip.Ei le considerau hrana pentru suflet dar si pentru trup, acestea cresteau frecventa de vibratie.
Cand acestia ingerau aceste plante isi puteau deschide constiinta la nivele diferite de intelegere si vibratie.
Iarba care este fumata de generatia actuala pentru a se conecta cu unele aspecte ale sinelui mai inalte sau pentru alte experientele, nu mai are aceleasi efecte ca cea de la inceputuri, deoarece acestea nu mai exista in dimensiunea a 3-a fizica, insa cateva dintre specii mai sunt inca pastrate in interiorul pamantului si cu siguranta vor fi re-folosite atunci cand suntem pregatiti.
Asadar cand fumati , fumati cu intentie !
Intre timp acestor plante le-au fost diminuate puterile prin practice genetice de catre magicieni negri ai timpurilor apuse.
Aceste " plante recreative" disponibile astazi poarta o vibratie negativa fiind departe de cele originale.
Multi tineri ca si adulti sunt dependenti de aceste substante care duc consumatorii intr-un plan astral de joasa frecventa. In taramurile astralului inferior consumatorii sunt tinuti si pacaliti de entitatiile astrale care au nevoie de energiile acestor pentru a supravietui, acesta fiind cauza majora a dependentei.
Cei care se complac la nesfarsit in acesta, isi creeza in corpul lor emotional si in alte corpuri subtile distorsionari de energie.Aceste entitati au o constiinta de sine statatoare, sunt reale si traiesc in energia constiintei joase si devin din ce in ce mai agresive cand doresc sa obtina controlul asupra dependentului.
De-a lungul timpului cu continuarea consumului, entitatile cresc in numar si in putere in campul de energie al consumatorului.
Aceste entitati cu o constiinta de vibratie atat de scazuta au atat de putina lumina si energie incat este nevoie sa se " agate " si sa creeze " pofte" atasate de corpul emotional gazda pentru a supravietui.
Aceste pofte sunt radacina fundamentala a dependetelor create de entitatile din astral pentru a extrage  energie si lumina de fiecare data cand pot, pentru a supravietui. Unii dintre voi pot spune ca dependentele sunt precum ticurile. Acest concept referitor la cate tipuri si nivele de dependenta s-au format nu este bine inteles. De-a lungul timpului, vibratiile inalte ale acestor plante au fost reduse, astazi fiind doar o mana de vibratii joase, constiinta fiind alterata. In loc sa aduca lumea la o constiinta de lumina in calatoriile lor interdimensionale, calitatea negativa a plantelor pe care le aveti astazi pe piata duc consumatorii intr-un nivel de energie joasa a planului astral, unde lumina este foarte scazuta si constiinta foarte denaturata.
Briliantii magicieni negri din timpuri stravechi, au alterat vibratiile plantelor originale pentru a creea un efect de rupere in suflet si separare fata de sursa.
Deependeti de droguri recreative sunt in general cei care si-au pierdut constient sau inconstient conectarea cu  Sinele Superior. Ei sunt in cautarea unei forme de uniune la un nivel emotional cu parte superioara din ei.
Dependentele vin natural din dorinta sufletului, acestea nu pot fi niciodata indeplinite prin acest comportament.Consumatori vor inhala sau ingera din ce in ce mai multe substante cu constiinta alterata, sperand sa se reconectezee cu partea pierduta din ei si in final sa umple golul pe care il simt in ei insisi.
Consumul de droguri ilustreaza cautarea noastra disperata a dragostei in exteriorul nostru, acesta se gaseste numai in interior si numai cu iubire de sine.
Ma repet inca odata, mintea si sufletul sunt alterate de substantele care se gasesc la ora actuala, acestea amplifica starea de gol, singuratatea sufletului deoarece implinirea nu se gaseste in exterior.
Iarba care creste si substantele chimice care se produc la ora actuala sunt alteratoare de minti, total nenaturale pentru suflet, pentru corpul fizic, pentru minte si pentru corpul emotional. Aceste substante creeaza distrorsiuni in toate corpurile si foarte greu pot fi acestea corectate, chiar cateva vieti poate dura.
Unde era odata iubire, inocenta si puritate, atunci cand plantele sacre erau in creatie originala, acum este negativitate in marea constiinta de grup a entitatilor de joasa vibratie iar acesta strica cu mult societatea in care traim. Acesta este o alta intriga a intunecatilor din agenda lor, acestia doresc sa stopeze sau sa incetinesca procesul de trezire a intregii generatii.
Ar trebui sa stiti fara indoiala, caci cei care ingereaza aceste subsante invita legiune de entitati negative langa ei.Ele se lipesc de tine si de cele mai multe ori te tortureaza emotional, incitandu-te sa bagi mai mult.
Dependenta nu vine de la planta si de la entitatile care se lipesc de consumatori.

-Cum arata aceste entitati?

Arata precum fumul de tigara si pot fi de 3 m lungime si au forma unor serpi, acestia cresc si devin mai mari odata cu preluarea energiilor din corpurilor gazda, a acelora care consuma substante.
Corpul emotional este cel afectat in cauza, acesta fiind impregnat cu mai multa pofta de droguri de catre entitatiile din astralul inferior.
Dependenta si consumul de cele mai multe ori schimba personalitatea si dauneaza comportamentului.
Sufletul devine din ce in ce mai deconectat de scopul incarnarii si de sinele superior.
Aceia care traiesc viata in acest nivel de constiinta, vor avea nevoie de cateva reincarnari pentru a reveni la constiinta lor, acea dinainte de a lua droguri.Vor avea un reset cu siguranta in evolutia lor personala.
Nu conteaza cat de spirituali cred ei ca au ajuns cu ajutorul acestor substante insa pot spune ca sunt intr-o mare iluzie.

-Cum sunt afectate cele 4 corpuri, emotional, fizic, mental, spiritual - dar si cel auric de consumul de droguri?

Corpul emotional
Cel mai afectat este corpul emotional, entitatile creaza senzatie de pofta sau de infometare pentru dependenta lor in corpul emotional si plexul solar.Acestia raman imaturi emotional pana la varste inainte sau toata viata.
Imaturitatea emotionala creaza deficiente in construirea caracterului consumatorului, dependentele sunt o cauza a manipularii populatiei. Consumul demonstreaza neacceptarea treceri normale prin lectiile zilnice pe care viata ni le ofera pentru a evolua. Cu siguranta nu exista scurtaturi pentru a ajunge la iluminare.

Odata cu cresterea vibratiei planetei, cei tineri si consumatorii de droguri recreative trebuie sa faca o alegerea  serioasa si sa isi ia angajamentul vietii lor, pentru evolutia lor si a scopului pentru care sunt pe Pamant.
Curand vom fi pusi in fata cu alegerea, ori iesi din grup ori alegi sa traiesti acesta incarnare in planul astral cu entitatiile cu care ai filtrat pana acum. Pana la urma cu totii avem de ales, daca vrem sa mergem pe valul ascensiuni a celor care deja au ales sa fie uniti in Sine.

Corpul mental 
Afecteaza caracterul si nivelul de integrare iar motivatia de viata devine distorsionata.In loc ca viata sa fie un scop al descoperirii de sine si integrare, acesta devine o cursa obsesiva in cautarea banilor pentru a satisface dependenta. Genetic, acestea pot crea repercursiuni in 2 -3 generatii si copii se pot naste cu diferite probleme de ordin emotional, fizic si mental.

Corpul fizic 
Acesta este cel mai putin afectat dintre corpuri, de obicei consumatori sunt foarte puternici si nu par afectati fizic. Pentru multi, mintea si emotionalul sunt afectate. Insa trebuie sa se stie ca cei care sunt consumatori o viata intreaga si nu au probleme fizice, cu urmatoarea incarnare nu vor mai avea acest privilegiu.
Daca nu ai grija de corpul tau in viata asta, in urmatoarea vei avea de suferit, este legea cauzei si a efectului.
De ce credeti ca cei mici sunt atat de bolnaviciosi, si va intrebati cu ce au gresit ? Ei bine, la nivel uman nu merita sa judecati deoarece nu stiti intreaga poveste din spate.

Corpul eteric 
Afecteaza campul de protectie cunoscut ca si corpul subtil, de exemplu pentru cei care au folosit o viata LSD sau marijuana este nevoie de la 3 la 5 reintrupari ca sa devina omul dinainte.Aici nu vorbim de cei care au incercat de cateva ori aceste droguri si apoi le-au lasat, vorbim despre cei care fac asta constant.
Sunt multi care folosesc droguri de 5 sau 10 ani insa in acesta perioada avem din partea Creatorului o Dispensa Divina, deci putem alege o cale spirituala de vindecare.

Corpul auric
Atunci cand te uiti la un consumator de marijuana sau alte droguri, culorile predominante vor fi distorsionate nuante de rosu ( manie )  si verde inchis care nu reprezinta  iubirea si armonia, pot exista pete negre sau maro in jurul aurei.


- Daca marijuana ar fi legala atunci vibratiile ei ar fi ceva mai ridicate, deoarece ele mentin constiinta fricii fiind ilegale ?
Cu siguranta asa este, marijuana ca planta poseda o vibratie positiva, insa motivul pentru care este ilegala creeaza un interes special in randul tinerilor dar si pentru adulti. De asemenea, ilegalitatea creeaza frica, acesta hranindu-se cu acesta constiinta.Intelege-ti ca aceste entitati se hranesc cu fricile voastre, de ce credeti ca sunt la mare cautare filmele de groaza,pana si din aceste sentimentele ale voastre se hranesc.
Pe acesta planeta, marea majoritate este programata emotional pe frica.
Multe sufletele indigo sau violet care sunt pe Pamant in aceste timpuri sunt atrase de aceste droguri, insa depinde de ei si de sprijinul pe care il primesc de la cei apropiati iar cei care citesc acest material sunt rugati sa ii ajute pe cei tineri si sa trimit lumina albastra si violeta in jurul pamantului pentru protectia lor.

Sunt multi cei care cred ca sunt la un nivel spiritual inalt folosind aceste droguri, insa acestia nu stiu ca experimentele de realitati alterate vin din astralul inferior.
Drogurile afecteaza si sistemul de chakre, acesta la un moment dat neputand mentine lumina din cauza negativitatii create de entitatiile flamande.
Acesta este ultimul joc pe care il au in agenda lor intunecatii, asadar ce o sa faceti in acest caz, o sa lasati sa se intample acesta sau doriti sa stiti de ce sunteti aici pe Pamant ?
Conturile trebuie reglate, nu este in regula sa va fortati destinul, sa va distrugeti corpul fizic si lumina interioara facand abuz de droguri si alte substante ca alcoolul,tigarile, etc.
Inca mai este timp in acest moment pentru vindecare daca alegeti asta. Gratia divina este acum oferita si este una dintre cele mai mari oportunitati.
Mult succes pe cale !

- Fragmente din Telos -
http://www.scribd.com/doc/101491528/Telos-Volume-2-Aurelia-Jones-230p

http://feelove-world.blogspot.ro/2012/10/efectele-drogurilor-recreative-in.html

Un comentariu:

  1. Ma bucur ca s-a ocupat cineva de subiectul asta , foarte frumos ! Pana la urma urmei cand un lucru nu te mai afecteaza,nu iti provoaca nimic(frica,placere,dependenta,pofta,etc),inseamna ca l-ai depasit . Ca si diferenta intre cineva care mananca pt ca ii este foame sau pofta si cineva care o face doar ca sa isi harneasca trupul- evident ca cel din urma nu va alege fripturi ci va cauta ceva ce ii foloseste strict intentiei sale . INTENTIA conteaza !

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...