"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

duminică, 21 aprilie 2013

DEZVOLTAREA NON-ATASAMENTULUI

Arh. MIHAIL “ DEZVOLTAREA NON-ATASAMENTULUI"

Transmis prin Ronna Herman, 06/07/2005
.
catel_hraneste_miel .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
Preaiubiti maestri, fiecare nivel avansat al ascensiunii contine adevaruri superioare, alaturi de provocari si oportunitati, in vederea ajungerii la maestria de sine.
Autodisciplina, constientizarea si hotararea sporite sunt necesare; cu cat mai mult aduceti corpul dorintei-ego sub control si permiteti Sinelui Superior sa va indrume, cu atat mai usor va deveni procesul. Cand va extindeti constiinta si incepeti sa vedeti viata dintr-un punct de vedere avantajos, mai inalt, perspectiva voastra se schimba. Nu va mai concentrati pe negativ sau pe ceea ce este gresit in viata voastra, atunci cand va dezvoltati un punct de vedere pozitiv si incepeti sa vedeti binele in ceilalti…
Invatati sa apreciati frumusetea naturii si ceea ce este potrivit in lume si va veti dezvolta un simt al inocentei si recunostintei fata de multiplele miracole care se manifesta pentru voi.
Unul dintre cele mai dificile lucruri pentru voi de realizat este sa eliberati tiparele si obiceiurile invechite, preconcepute. Obiceiurile inradacinate, standardele traditionale, atat sociale, rasiale si influentele religioase ale trecutului alcatuiesc doar lanturile pe care trebuie sa le eliberati, atunci cand deveniti “Spirite libere” intr-o realitate noua, ce apare. Omenirea ca intreg, cat si ca individ, este inca prinsa in jumatati de adevaruri si concepte, care isi au originea cu mii de ani in urma.
Fiecare dintre voi este un amestec din toate experientele voastre, nu doar din vietile trecute, ci si experientele pe care le-ati avut din momentul in care v-ati exteriorizat, intr-un aspect al Creatorului de constiinta individualizata. Majoritatea dintre tiparele acelea de gandire, nu au loc in noua voastra lume a constiintei expansionate si trebuie sa eliberati acele influente negative, daca doriti sa continuati ascensiunea in taramurile superioare ale luminii/intelepciunii.
Este momentul ca, din nou, sa faceti un inventar, inimi indragite! Revedeti ce ati eliberat pe durata ultimilor cinci ani, din timpul vostru! Ce idei/obiceiuri/responsabilitati invechite ati eliberat si cu ce le-ati inlocuit? De ce aveti inca nevoie sa va eliberati sau sa va deconectati?
• Ati invatat ca nu mai sunteti o victima a sortii si ca aveti control asupra destinului vostru? Ce faceti voi cu nou-gasita putere?
Nu exista nimeni si nimic “inafara”, care sa faca ceva impotriva voastra sau sa faca ceva pentru voi. Ati fost daruiti cu toate uneltele creatiei si aveti dreptul asupra intregii frumuseti a darului si opulentei acestui univers. Este dreptul vostru prin nastere! Noi va putem asista, indruma si inspira; voi sunteti arhitectul si constructorul lumii si realitatiilor voastre in care existati.
In fiecare zi voi proiectati forme-gand, sentimente si intentii care vor influenta si vor construi realitatea de maine. Daca nu va place ceea ce ati creat, ceea ce experimentati in acest moment, schimbati-va atitudinea si tiparele voastre de gandire spre o frecventa superioara si priviti lumea voastra care se va schimba spre mai bine. Reamintiti-va, cand veti obtine perspicacitati in a va concentra pe ganduri si practici deliberate/la alegere, prin actiuni pas cu pas, puterea voastra de a crea se va accelera exponential, in ambele directii, pozitiv si negativ.
• Va simtiti mult mai confortabil, stiind ca sunteti co-creator al experientelor vietii voastre si doriti voi acum sa preluati responsabilitatea pentru ambele tipuri de experiente, pozitive si negative, din viata voastra?
Puteti monitoriza ce fel de forme-gand radiaza dinspre voi catre oamenii pe care ii atrageti in constiinta voastra! Experimentati voi o multime de raspunsuri negative sau de interactiuni cu cei din jurul vostru? Permiteti voi oamenilor sa aiba avantaje de pe urma voastra, ca sa va simtiti demni/valorosi? Cand faceti lucruri pentru ceilalti, cat de des va simtiti armoniosi si plini de iubire, ulterior? Cat de des va simtiti plini de resentimente si exploatati?
Ar fi mai bine sa nu faceti nimic pentru o alta persoana, decat sa o faceti din motive gresite! Reamintiti-va, este vorba despre tipare vibrationale pe care le proiectati, care determina “corectitudinea” actiunii, nu actiunea-insasi! In procesul revenirii la echilibru si armonie, trebuie sa existe un echilibru in orice! Exista o “energie de schimb” pentru fiecare gand pe care il aveti si in orice faceti. Daca, in mod constant, voi daruiti unei alte persoane fara sa primiti un anumit fel de energie pozitiva in schimb, se va dezvolta un dezechilibru care, curand, se va manifesta ca resentiment sau vinovatie si adesea se va manifesta ca un sentiment de superioritate sau inferioritate. Este imposibil sa radiati iubirea neconditionata spre o alta persoana, in aceste conditii!
• Ati trecut prin procesul eliberarii oricarui lucru si a oricarei persoane din lumea voastra, pentru binele lor cel mai inalt? Acesta este unul dintre testele pe care trebuie sa le experimentati pe durata calatoriei voastre spre maestria de sine!
Asta nu inseamna ca trebuie sa renuntati la orice si la oricine, dar veti fi testati pentru a se vedea daca intr-adevar are semnificatie ceea ce spuneti! Mentinandu-va legati de lucruri si de oameni, si opunand rezistenta schimbarii reprezinta cauze majore ale durerii si suferintei umane. Cu adevarat, voi nu detineti nimic si cu siguranta nu sunteti stapani pe nimeni! De tot ce sunteti asigurati este momentul acum sau prezentul.
Orice sau oricine din viata voastra poate disparea dintr-o privire, asa cum si voi puteti disparea! Nu dorim sa va inspaimantam; totusi, ceea ce dorim sa instalam in constiinta voastra este ca totul din realitatea voastra de azi este trecator.
De ce va mentineti in ceea ce inca va provoaca durere sau discomfort? Ce lectii mai sunt de invatat din durerea pe care v-o provoaca aceste lucruri? Nu este momentul sa eliberati suferinta si sa cereti usurinta si gratia?
• Stapaniti voi posesiile voastre sau ele va stapanesc pe voi?
Sunteti voi asa de prinsi in datorii sau atat de obligati celorlalti, incat nu aveti timp sa va bucurati de viata? Va petreceti tot timpul ingrijind, curatand, aranjand si platind posesiunile voastre? Reamintiti-va, v-am spus, lucrurile nu va fac fericiti; cel mai adesea ele aduc doar un moment de satisfactie si apoi voi cautati altceva sau pe altcineva ca sa va satisfaca corpul dorintei-ego. Fericirea, bucuria, satisfactia provin din interior! Cea dupa care tanjti voi este “calitatea vietii” sau “starea de A FI”.
Cat de mult a trecut de cand v-ati plimbat in natura, de cand ati petrecut un timp ca sa priviti stelele sau la minunatele formatiuni de nori de pe cer; de cand n-ati mai umblat descult prin iarba si v-ati acordat la bataia inimii Mamei Pamant? Cat timp a trecut de cand ati stat in liniste si ati ascultat cantecul pasarelelor sau ati privit oamenii din jurul vostru, incercand sa simtiti ce sentimente aveau sau frecventa tiparelor pe care ei le emanau?
In existenta voastra rapid-accelerata, nu exista timp sa incetiniti si sa experimentati perfectiunea momentului? Incetinind, voi creati mai multe momente perfecte, in schimbul stilului de viata frenetic, care a devenit standardul pentru majoritatea oamenilor din lumea de azi!
• Trebuie ca in mod constant sa fiti intretinuti (prin conversatii) sau sa aveti stimulari exterioare, pentru a nu va plictisiti de situatia din viata voastra?
• Ce puteti elibera, ca sa va simplificati viata si sa va faceti experientele zilnice mult mai placute?
• Cat de des petreceti timp in singuratate, bucurandu-va de propriile ganduri sau de propria companie?
• Trebuie ca mereu sa ascultati muzica, sa va uitati la TV sau sa aveti distragerea atentiei in exterior, pentru a va impiedica sa “ganditi” si sa ajungeti sa va cunoasteti?
Va face placere sa fiti singuri cu voi insiva?
Trebuie sa invatati “Linistea Sinelui” ca sa va conectati cu Spiritul! Sinele vostru Superior si Sinele Divin asteapta ca voi sa accesati torentul Luminii magice a Constiintei Divine. Noi simtim dorinta profunda a multor suflete dragi care doresc sa comunice cu Sinele lor Divin si cu noi si deja acest lucru este atat de simplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa va afirmati intentia si apoi sa practicati, patrunzand in tacerea si in linistea din interior, ca noi sa putem curata caile si sa intarim conectarea, care deja se afla acolo, o conectare care a fost atrofiata prin folosire gresita sau nefolosire.
• Ce obiceiuri negative ati eliberat? Cu ce obiceiuri pozitive le-ati inlocuit si care sunt efectele pe care le-ati observat? Veti afla ca va fi mai usor sa eliberati obiceiuri si forme-gand negative, atunci cand incepeti sa observati rezultatele actiunilor voastre pozitive. In mod automat, veti incepe sa va acordati fin actiunile constiente zilnice, atunci cand deveniti un “observator” al gandurilor si intentiilor voastre si sunteti “constienti” de tiparele de gandire pe care le proiectati, cat si de cuvintele pe care le folositi. Intotdeauna sa folositi cuvinte de imputernicire si monitorizati-va “flecareala mintii!”
•A devenit mai usor sa practicati “iubirea neconditionata”, decat iubirea cu conditii? Mai intai trebuie sa va iertati pe voi si sa practicati iubirea neconditionata de Sine, inainte de a putea practica iubirea neconditionata fata de altii. Nu puteti proiecta sau darui ceea ce nu aveti in interior! Acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa va straduiti sa fiti mai bun sau sa atingeti un nivel mai inalt al maestriei de sine. Acest lucru inseamna ca va acceptati si va iubiti asa cum sunteti, in acest moment, in timp ce incercati sa integrati mai mult din Divinitatea voastra si din Radianta Spiritului.
• Reamintiti-va, vindecati-va trecutul, scrieti-va viitorul, traiti in prezent! Frica de viitor este rezultatul neincrederii in sine si in deciziile pe care le-ati luat sau le veti lua. Acestea reprezinta amintiri profund localizate, referitoare la experiente nereusite sau dureroase din trecut (din aceasta viata sau din cele trecute). Vinovatia si rusinea sunt emotii puse in miscare de ego, legate de nerealizarea scopurilor sau a perfectiunii in trecut. Frica, vinovatia si rusinea sunt directionate spre ceilalti oameni din viata voastra, care reflecta pentru voi tipare vibrationale pe care trebuie sa le echilibrati, ca sa eliberati acele experiente trecute. Cand invatati sa radiati energie echilibrata, plina de iubire, aceasta va fi reflectata inapoi la voi de ceilalti oameni cu care interactionati si in experientele voastre de fiecare zi.
•Stabiliti ce atasamente care nu mai servesc scopului vostru cel mai inalt va tin in urma! Faceti un efort concertat pentru a elibera acele atasamente si umpleti locurile vacante cu substanta luminii cristaline pure!
• Reamintiti-va sa folositi Flacara Violet a Transformarii! Folositi acest elixir magic, adesea, pentru a va ajuta in transmutarea tiparelor vibrationale negative sau dezechilibrate!
•Cautati sa taiati toate “cordoanele atasamentelor” pe care inca le aveti cu oamenii din viata voastra! Prin viziune interioara, vedeti acele cordoane ale atasamentului revenind la cealalta persoana si fiti constienti cand cineva incearca sa strapunga centrul solar al puterii voastre! Cu intentie plina de iubire, reintoarceti energia spre cel care o trimite!
• Straduiti-va sa priviti viata si circumstantele din jurul vostru cu detasare! Fiti un observator si retineti-va de la judecata! Cautati si traiti prin propriul adevar, asa cum il stiti voi!
Preaiubitilor, va aflati intr-o faza intensa a tranzitiei in care eliberati toata negativitatea trecutului, din cel mai profund centru al fiintei voastre! Energii vechi, simptome, forme-gand vechi si posibil durere apar in constiinta voastra si in interiorul formei corpului vostru ca sa fie transmutate.
Ati construit un viitor puternic prin intentia voastra si sunteti provocati sa vedeti daca sunteti pregatiti sa va aduceti visele/dorintele la indeplinire! Petreceti ceva timp pentru a determina ce fel de viitor probabil v-ati construit si daca nu va place proiectul lui, schimbati-l, caci daca nu va place, la fel de sigur cum va exista un maine, tot asa ceea ce ati imaginat va deveni realitatea voastra!
Am fost cu voi de cand v-ati nascut in constiinta, in acest univers, si vom fi cu voi pentru eternitate! Din centrul inimii parintilor nostri divini se revarsa peste voi binecuvantari fara sfarsit! Sunteti iubiti in mod profund!
.
EU SUNT Arhanghelul Mihail!
..
Tradus de Gratia
Sursa: http://www.cristal-life.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...