"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

marți, 23 aprilie 2013

CUNOASTEREA



CUNOASTEREA
In aceasta perioada in fiecare fiinta se produce o tranzitie pe mai multe niveluri.In primul rand se produce o schimbare uriasa la nivel interior,nivel de constiinta si schimbari la nivel celular.Schimbarea poate fi vizibila de voi prin constientizarea faptului ca nu mai sunteti aceiasi,aveti alte perceptii,nu va mai multumeste viata asa cum era,nemultumirile sunt pe toate nivelurile,incepand cu partenerul de viata,daca acesta nu este la fel de evoluat,probleme de comunicare cu copii,care devin din ce in ce mai rebeli,etc.

Toate aceste schimbari din voi va aduc o multime de ciocniri cu cei din jur,voi va sustineti cauza si ei nu va inteleg,va alegeti frustrati ,dar constientizand ca nu trebuie sa va suparati pe nimeni si nimic ,veti trece peste aceste incoveniente minore,pentru ca nu voi sunteti de vina cu ceva si nici aceia care inca nu au intelegerea voastra,fiecare fiinta este acolo unde ii este locul ,pe treapta evolutiva la care a ajuns singur prin munca si stradania sa.

Voi faceti-va propriile alegeri ,si nu implicati pe nimeni in planurile voastre,pentru ca fiecare isi alege drumul sau in viata ,si deci nu puteti trasa linia vietii nimanui,nu puteti obliga pe nimeni sa fie ca voi si nici acea intelegere pe care voi o aveti nu o puteti baga cu forta in mintea nimanui.

Voi doar fiti receptivi la energiile de zi cu zi,urmati-va instinctele inimii si fiti deschisi la noile invataturi.Mergeti linistiti si detasati pe drumul vostru de lumina , singurul lucru posibil pe care trebuie sa il faceti este sa luminati frumos pe oricine va iese in cale ,fie ea fiinta trezita,netrezita, sau chiar intunecata.

Voi sunteti acum un vortex de lumina suficient de constient sa isi urmeze calea sa spre constiinta 5D.Daca aveti aceasta intelegere, veti trece de toate indoielile proprii,convingeri puternice,tipare de gandire,care nu fac alceva decat sa va inrobeasca si sa va faca sa uitati cine sunteti cu adevarat.

Sunteti tot ce are nevoie aceasta lume in prezent,sunteti faruri de lumina pentru voi insiva si pentru toti care va stau alaturi, sau va intersectati cu ei zi de zi.Energia voastra schimba pe oricine va sta in preajma,sunteti exact ca soarele care incalzeste si straluceste deasupra acestui Pamant .

Uneori si voi aveti scaderi de energie ,dar tot soare sa ramaneti,fiti soarele de dimineata,soarele de la praz si soarele cand apune si niciodata o luna rece.Un flux de energie constant va va face sa parcurgeti fara probleme ultimii pasi din aceasta tranzitie .

 
Pace si iubire
site FAMILIA CELESTA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...