"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 24 ianuarie 2013

Când vă schimbați tiparele de gândire vă schimbați experiențele de viață

20 Ianuarie 2013 prin John Smallman

Conștientizarea unității omenirii crește cu rapiditate pe măsură ce din ce în ce mai mulți oameni  se reunesc în grupuri sociale pentru a se ajuta unii pe ceilalți și pentru a dezvolta noi modalități de interacțiune, de împărtășire a ideilor și încep proiecte creative care să fie în beneficiul tuturor celor implicați. Cum toți sunteți una, este absolut imposibil să nu afectați întreaga umanitate cu fiecare gând, cuvânt sau acțiune în care vă implicați. Acest lucru este adeseori puțin probabil să fie în mod direct evident pentru voi deoarece efectul pe care voi îl aveți s-ar putea să nu apară la nivel local ci în cu totul o altă parte a lumii, așa că trebuie să înțelegeți că absolut în orice vă angajați sub orice formă are consecințe pe termen lung. Prin urmare, responsabilitățile pe care toți le avem de a fi iubitori, buni, generoși, plini de compasiune și iertători în orice situație,
trebuie să fie înțelese și respectate.

Cu alte cuvinte, dacă vă simțiți victima unui rău care voi credeți că v-a fost făcut – indiferent dacă percepția voastră este validă sau invalidă – și vă imaginați că făptuitorul este acuzat, judecat și pedepsit, atunci voi proiectați un val de energie negativă și de separare care îi influențează în mod negativ pe ceilalți. Efectiv, voi creați un val de energie de dizarmonie, de perturbare și frică ce curge dinspre voi și se combină cu alte valurile similare de energie negativă, proiectate de alții, care pot fi mai puternice sau mai slabe decât ale voastre, în funcție de puterea de concentrare și de intenția cu care ele au fost proiectate, dar care combinate pot și fac daune de  nedescris umanității. Și, binențeles, dacă susțineți și proiectați acest tip de energie spre exterior, voi efectiv invitați acest tip de energie înapoi în propriul vostru câmp energetic. Acest fapt vă întărește
sentimentul că ați fost nedreptățiți și vă intensifică sentimentul că ați fost tratați incorect sau nedrept, astfel subminând, atenuând sau dizolvând orice sentiment de fericire sau satisfacție personală pe care ați spera să le experimentați.

Este esențial să vă examinați cu grijă și atenție gândurile, identificându- le cu claritate pe cele în care doriți să vă angajați, spre deosebire de cele pe care doar doriți să le observați cum trec prin câmpul vostru de conștientizare. De fapt, voi în permanență faceți alegeri dacă să vă angajați în acele gânduri sau să le lăsați să treacă, dar pentru majoritatea dintre voi acele decizii au devenit aproape un automatism și se bazează pe alegerile pe care le-ați făcut cu mult timp în urmă și pe care nu le-ați mai reevaluat niciodată.

A fi conștienți de tiparele gândurilor voastre vă dă posibilitatea schimbării lor, iar atunci când vă schimbați tiparele voastre de gândire, voi vă schimbați experiențele voastre de viață. Intenția de a vă implica numai într-un mod iubitor și de a susține numai gândurile care sunt în aliniere cu această intenție, vă va duce într-un loc interior unde nu veți mai observa acele gânduri care nu sunt în aliniere cu această intenție și unde ele nu vor mai avea puterea să vă tulbure starea voastră naturală de pace.

Totul se rezumă la binecunoscuta zicală: ”Dacă nu poți spune ceva frumos despre cineva, atunci mai bine taci”, deoarece a gândi și a exprima gânduri lipsite de iubire instituie o cale, un canal prin care pot călători cu o ușurință crescută gânduri similare, iar acesta ar putea foarte bine să devină un obicei inconștient, în timp ce susținerea intenției de a gândi și exprima doar gânduri pline de iubire instituie o cale sau un canal prin care iubirea poate curge liber, ajutând la dizolvarea și la dispersarea oricăror gânduri care nu sunt în aliniere cu ea.

Când vă treziți la starea conștienței depline, gândurile nu vor mai curge prin voi nevăzute sau nerecunoscute, creând situații sau evenimente neașteptate pentru care s-ar părea că nu aveți nici o responsabilitate, așa cum frecvent se întâmplă în starea voastră de netrezire. Ca ființe pe deplin conștiente gândurile voastre vor fi în permanență sub controlul vostru direct, oferind și creând exact ceea ce voi intenționați.

O parte foarte importantă din evoluția voastră spirituală, în timp ce vă îndreptați spre trezire, este să învățați să fiți întotdeauna conștienți de gândurile pe care le aveți în minte și de intenția cu care le susțineți
astfel încât să încetați să mai produceți situații sau evenimente neașteptate sau nedorite care par aleatorii și în totalitate dincolo de sfera voastră de influență. Sfera voastră de influență este infinită pentru că voi sunteți ființe divine de o imensă putere, doar că în starea voastră de netrezire voi sunteți în cea mai mare parte inconștienți de acest lucru.

Cu noile și mult mai puternicele energii ale Iubirii care învăluie planeta, voi sunteți acum încurajați sub forma intuițiilor intuitive să vă schimbați tiparele voastre de gândire și să le aduceți tot mai aproape de alinierea cu cele ale Tatălui vostru. Cu toate acestea, partea voastră egotică încearcă încă să vă convingă că, deși este bine pentru Dumnezeu să fie înfinit iubitor, în lumea reală în care vă duceți existența, acest lucru nu este realist pentru că alții vor profita de voi în mod constant dacă demonstrați o astfel de naivitate.

Această atitudine de neîncredere nu a fost de folos omenirii – neîncrederea, necinstea, trădarea și conflictul rămân endemice în ciuda determinării voastre de a nu fi luați drept proști – iar energiile divine care inundă acum planeta sunt pentru a vă ajuta să vă găsiți curajul și determinarea de a schimba lumea prin Iubire, singurul mod în care ea poate fi schimbată. Dacă așteptați ca alții să o schimbe, acest lucru nu se va întâmpla niciodată! Voi aveți în voi, strălucind din ce în ce mai puternic, flacăra Iubirii divine pe care Tatăl vostru a pus-o acolo în momentul în care v-a creat. Exprimați – O, demostrați – O, împărtășiți – O și dizolvați iluzia în care v-ați ascuns atât de multă vreme hrănind frica că sunteți nedemni de ceea ce este esențiala, inalterabila și inalienabila voastră natură divină.

Iubirea este natura voastră eternă; nu O puteți pierde și nici nu puteți renunța la Ea pentru că Ea este ceea ce voi sunteți. Eliberați-vă de fricile voastre, acceptați-vă divinitatea așa cum Tatăl vostru v-a încurajat întotdeauna să o faceți; și redescoperiți minunea și bucuria pe care ați fost creați să o experimentați. Dacă vă implicați în lume numai cu Iubire, voi o puteți schimba pentru că în acest fel veți fi pe deplin susținuți de Dumnezeu, și, după cum bine știți, ” Cu Dumnezeu, orice este posibil!”

Fratele vostru iubitor, Isus

Traducere Monica Poka

http://johnsmallman 2.wordpress. com/2013/ 01/20/when- you-change- your-thought- patterns- you-change- your-life- experiences/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...