"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

duminică, 6 ianuarie 2013

2013 - Faca-se Voia TA



Mesajul pentru anul 2013 "Faca-se Voia TA"







Anul 2013 este guvernat de cifra 6. Nu te ingrijora sau preocupa in privinta lucrurilor materiale, inclusive a banilor. Ingrijorarea diminueaza eficienta rugaciunilor tale. Din fericire, ingerii iti pot raspunde la rugaciuni, daca le-o ceri. Asadar ni se cere saltul de credinta.. sa dam grijile ingerilor si sa ne abandonam.  Asadar cel mai des vom spune in anul ce vine "FACA-SE VOIA TA!", vom fi invitati sa facem saltul de credinta, acel „leap of faith, aripile ne vor creste pe parcurs. 

"Intamplator" cand am inceput sa scriu aceste randuri a inceput sa cante melodia lui Queen „we are the champions”, asadar sa facem saltul de credinta, sa ne aruncam in necunoscut, sa dam grijile ingerilor, sa ne abandonam si sa il lasam pe D-zeu si ingerii sa ne deschida aripile. Minunat an insa nu foarte confortabil pana ne decidem sa facem saltul, de aceea avem nevoie sa ne bazam pe NOI, pe ingeri si nu pe altii. Anul viitor cei din jurul nostru mai mult vor incerca sa ne opreasca pentru ca ne iubesc si cred ca ceea ce facem noi nu e bine. Uitati-va in interiorul vostru si doar asa decideti.. nu uitati "faca-se voia ta". De obicei ajungem sa spune asta cand deja am ajuns la disperare, asadar faptul ca stim de pe acum e minunat, putem alege constient abandonarea, nu e minunat acest lucru?!
Haideti sa vedem cum va decurge acest an. In primele luni ne vom lupta cu tot ce inseamna partea materiala, ba ca nu avem suficienti bani, ba nu stim sa ne putem in valoare, ba ne este teama sa luam unele decizii, de a ne muta, de a schimba jobul de frica necunoscutului, dar mai ales de frica de a ramane fara bani. E nevoie sa intelegem ca o data ce facem acele alegeri care sunt in congruenta cu misiunea noastra, banii si rasplata va veni. Daca insa alegem sa stam pe loc vom simti cu si banii pe care credeam ca ii avem se duc... pur si simplu nu vor sta la tine. Stim ca ingerii nu ne forteaza sa facem alegeri insa si aici mare ATENTIE, daca le tot cereti ajutorul ei va arata calea insa de multe ori nu o sa va placa raspunsurile pentru ca voi nu actionati. E important sa si faceti ceva nu doar sa cereti raspunsuri. Primele luni, mai ales ianuarie, vor fi rasplatite daca va asumati darurile divine. Atentie pentru cei care sunt lucratori in lumina, cei care aveti misiuni speciale, nu ajutati oamenii daca lucrati pe gratis, daca oamenii nu va rasplatesc, chiar daca asta inseamna un pahar de apa. Nu putem avea claritate, lumina nu poate curge prin noi daca ne e frig la picioare, daca nu avem ce pune pe masa.. renuntati la a fi umili, ingerii si D-zeu vor sa va rasplateasca si financiar. Asadar o alta lectie pe care o avem de invatat este ceea de a primi. Am invatat sa oferim dar nu stim sa primim si atunci cand vom reusi calea noastra se va lumina.

Evident ca vom fi zdruncinati pentru ca se dau jos si ultimele ziduri ce au mai ramas in jurul inimii noastre. De aceea va fi alaturi de noi Arhanghelul Mihail pentru a ne da curaj sa mergem inainte, s-ar putea sa fie din februarie incolo multe inceputuri, acum inmuguresc dorinte noi, multe la care nici macar nu am indraznit sa visam. Da, vom prinde aripi pentru ca incet vom aduce pacea in sufletul nostru, vom inchide etape, vom face loc pentru pace si liniste in viata noastra. Asa ne primeste primavara cu sufletul pregatit pentru noile seminte pe care vrem sa le sadim.  Primele luni din an asta facem, pregatim pamantul pentru roade, facem curat pentru ca linistea si pacea sa aibe loc in inima noastra.
Vom intra in primavara puternici, doritori sa daramam muntii, gata sa intelegem ca nu prin incapatanare putem obtine ce ne dorim ci prin a fi doar noi insine. Acum ne asumam, iubim fara sa asteptam nimic in schimb, ne asumam ideile, actiunile si fiind vulnerabil ne simtim mai puternici ca niciodata. Invatam zi de zi sa dam grijile ingerilor si sa fim atenti cu persoanele cu care noi ne inconjuram.

In aceasta perioada insa ne putem simti raniti, lumea ne invidieaza, unii chiar ne ameninta ca ne parasesc, nu ne inteleg linistea si asumarea. Se vor redeschide in acest fel rani si in functie de cat de adanci sunt aceste rani va trebui sa incepem un proces de vindecare. Vor fi alaturi de noi persoane dragi care au plecat in lumea cealalta pentru a nu ne pierde echilibru. Arhanghelul Rafael va fi cu noi pentru ca vindecarea sa aibe loc cand mai repede.. dar vindecarea vine cu deschiderea noastra, cu constientizarea greselilor noastre. In aceasta perioada e bine sa nu raspundem cu aceeasi moneda, sa ne intelegem, sa ne iertam si sa iubim. Da, iubirea nu se poate pierde, ea e in interiorul nostru. E acolo mereu, rezervorul noastru mereu, apa vie vindecatoare pe care o putem pune pe ranile noastre. E o perioada frumoasa pentru ca avem sansa sa evoluam si sa trecem intr-o noua etapa in viata noastra si nu puteam face asta daca nu am fi pregatit terenul inainte. (intamplator la radio era melodia Hurt).
Vara incepem sa avem mai multa grija de noi, sa ne preocupam de felul in care aratam, de sanatatea noastra. Avem nevoie in aceasta perioada sa ne uitam mai mult in oglinda si sa ne iubim imperfectiunile, avem nevoie sa ne acceptam asa cum suntem. De aceea vom cauta mult companiei familiei, a parintilor care ne iubesc asa cum suntem. Ne vom dori sa simtim iubirea materna si vom cauta compania calda a mamei. De asemenea daca suntem parinti ne vom dori sa stam mai mult cu copilul pentru ca ne incarca cu energie pozitiva. Nu este o perioada in care sa luam decizii majore, e o perioada in care e bine doar sa ne conectam la noi si la sursa divina. Tot ceea ce vine acum spre noi ne va ajuta sa ne incarcam dupa perioada mai zbuciumata din primavara.
Din octombrie Arhanghelul Gabriel ne ia de mana si ne ajuta sa comunicam mai bine, sa ne trezim copilul interior, sa scapam de teama de esec si sa mergem cu incredere pe drumul nostru. A ne urma misiunea in viata asta e o datorie, Dumnezeu ne-a dat niste daruri noi doar trebuie sa deschidem aceste daruri si sa le punem in valoare. Acum ni se reaminteste de ele si ni se reaminteste de ce am venit noi aici pe Pamant. Daca ne facem griji acestea e important sa fie date ingerilor si sa nu uitam ca nu suntem niciodata singuri. In aceasta perioada e important sa ne simtim acasa, dar acasa in inima noastra, sa lasam sa se deschida noi porti, noi dorinte, sa ne simtim in siguranta pentru ca nu poate fi decat bine. E important pana la finalul anului sa ne putem tot timpul intrebarea daca ceea ce facem este in congruenta cu misiunea mea divina sau nu, cum ma simt eu, cum simt proiectele in care sunt implicat, cum ma simt in preajma oamenilor care ma inconjoara. ATENTIE! am zis cum ma simt... nu cum CRED CA MA SIMT. Multi oameni spun "nu simt", cand ai deja o justificare la "nu simt" aceasta vine din ego.. ci cand pur si simplu SIMTI fara sa stii de ce simti acel lucru deja e un semn divin. Asadar ce simti ca iti aduce ceea ce ai in viata ta. Fii deschis si mai fa pasi spre a renunta la ceea ce e nevoie sa renunti! Nu se putea termina anul fara sa nu simtim foarte acut ca e cazul sa lasam sa se faca voia Domnului, Let go and let God.
Asadar ne asteapta un an minunat, plin de provocari, un an poate mai linistit ca 2012, asta in cazul in care ne abandonam. In cazul in care tinem cu dintii de ceva vechi.. in cazul in care nu lasam sa se faca voia lui, va putea fi un an dureros. Stim ca ingerii ne respecta liberul arbitru, ei nu pot interveni daca nu le dam voie, ei nu pot sa ne ajute daca nu le permitem. 
Asadar sa dam grijile noastre ingerilor ACUM.
Asa sa fie si asa este!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...