"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 19 septembrie 2012

Prisma din Lira - prezentare



Mai sus ati vazut prezentarea cartii Prisma din Lira, o carte care ne arata cateva lucruri pe care le-am uitat. Ea este o descriere antropologica a conexiunilor noastre cu diferite rase stravechi, care isi au originea in alte dimensiuni alternative. In imensitatea spatiului si a existentei, noi nu suntem singuri. Este foarte important sa ne cunoastem mostenirea, pentru a sti cine suntem si a nu uita. In aceste vremuri haotice, din ce in ce mai multi oameni cauta raspunsuri la intrebarea: "Cine suntem, de unde venim si incotro mergem?". Cartea Prisma din Lira ofera un raspuns la aceasta intrebare.
Rasa umana prezinta ceea ce cercetatorii numesc "junk DNA", acesta fiind de fapt ADN de la diferite rase prezente in alte realitati probabile. Prisma din Lira este o descriere uimitoare a acestor conexiuni cu rasele extraterestre, si exploreaza posibilitatea ca fondul nostru genetic sa nu fi provenit dintr-o singura sursa. Noi oamenii suntem un amestec de diferite ADN-uri. Dar de ce este important acest lucru pentru evolutia noastra? Pentru a vedea diferitele pattern-uri adoptate de celalalte civilizatii, pattern-uri care au avut influenta asupra noastra, si a nu repeta greselile lor. Pentru a vedea acele modele negative din societatea noastra si a fi constienti ca ele au mai fost incercate in trecut. Constiinta a mai incercat sa ajunga la integrare. Oamenii actioneaza prin prisma unor modele inconstiente, desi cu totii avem liberul arbitru.
Cumparand cartea ne sustineti si ne dati un vot pentru ca asemenea carti sa apara si in viitor. Pentru comenzi trimiteti un mail la nagymelinda3@yahoo.com cu Numele vostru, Adresa fizica, Cod Postal si cate exemplare doriti. Cartea va fi expediata prin posta cu plata ramburs, a doua zi dupa ce dati comanda. Pretul este de 27 de lei plus taxe postale. Pentru varianta online a cartii care costa 10 lei, trimiteti un mail la aceeasi adresa si va voi spune in ce cont sa virati banii, apoi va voi trimite cartea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...