"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

luni, 23 iulie 2012

”Gândiți cu inima, nu cu mintea!”

  timpul deciziilor:
schimbarea la fata sau/si la suflet ? 


 
        A început o nouă săptămână, pe care o percep ca fiind importantă. Cred ca este o perioadă a lămuririlor, în care fiecare dintre noi ar trebui să decidă cum își va trăi viața în continuare.
    Săptămâna anterioară a fost specială pentru unii, minunată pentru alții, debusolantă pentru unii și ciudată pentru alții.
     Tranzitul Lunii prin Rac a culminat cu momentul de Lună Nouă și apoi a fost prelungit cu cele doua zile si jumătate de receptie mutuala, adica Soarele traversa domiciliul Lunii (Racul), iar Luna se plimba prin domiciliul Soarelui (Leul). Ceea s-a creat prin intermediul tranzitului Lunii în Rac, ceea ce s-a construit în sufletele noastre, a fost ulterior consolidat de cele aproape 3 zile de receptie mutuala Soare-Luna. Sufletele unora au fost bulversate de tranzitul Lunii prin Rac, iar perioada care a urmat nu a făcut decat să le adâncească nelinistea și să le înmulțească întrebările și nelămuririle. Ceea pentru unele suflete a fost extraordinar, pentru altele a fost resimțit ca o tornadă zăpăcitoare.
    A
cum, în această perioadă, ar trebui ca unii să își consolideze valorile sufletești câștigate, iar alții să își regleze percepțiile sufletești alterate de vârtejul evenimentelor. Sunt două săptămâni ale marilor hotărâri, în care fiecare va trebui să decidă dacă își va continua viața conform cu cerințele epocii celei de a 5-a Biserici - Sardes, sau poate va considera că a venit momentul să trăiască după regulile epocii Primei Peceți, adică să aplice cu și din tot sufletul Legea Nouă a Iubirii, să respecte cele 9 Principii ale Bunului Simț, să își antreneze cele 12 simțuri pentru a avea instrumentele cu care să funcționeze  în această lume nouă.
    R
ecomand tuturor să privească în adâncul sufletului propriu și să găsească acolo răspunsurile privitor la ce doresc să facă în continuare, cum vor decide să își trăiască viața mai departe și ce vor să facă cu sufletul propriu, așa după cum vor simți, percepe și înțelege fiecare. Nimeni nu vă poate ajuta să luați aceste decizii, pentru că fiecare abia are suficientă forță de voință cât să decidă pentru propria persoană.
    Mai sunt 14 zile până la Schimbarea la Față, iar până atunci va trebui să decidem dacă schimbăm ceva în viețile noastre sau continuăm ca și până acum.
    Î
n urma cu 6 luni am avut plăcerea de a merge împreună cu unii dintre voi în Israel, unde am avut parte de multe evenimente. Vă rog doar să vă amintiți de forța bisericii franciscane de pe Muntele Tabor, de masa mica de piatra din stânga bisericii, locul de unde conexiunile se fac instantaneu cu TV Akashik, precum și de cele 12 personaje ce sunt pictate pe pereții altarului, în 4 formații de câte 3, unde cei doi laterali în susțin pe cel din mijloc pentru a lansa și emite ceea ce este necesar oamenilor. Pentru a putea să ne descurcăm trebuie să lucrăm împreună, chiar dacă o facem în formațiuni mici în grupe de câte trei.
    A
mintiți-vă tot ce s-a petrecut în acea zi, tot ce ați trăit și simțit în sufletele voastre și mai ales cum v-ati trezit a doua zi dimineață, când uitându-vă în oglindă, unora li se părea că nu mai seamănă cu ceea ce vedeau cu o zi înainte.
    Momentele respective ne-au arătat fiecăruia două căi: una percepută la biserica franciscană, iar cealaltă la biserica ortodoxă din apropiere, unde sufletul nostru era mirat de dorința exagerată a minții noastre, care îmbiată să cumpere diverse iconițe, cruciulite, poze, etc, nu reușea să reziste tentației. Și se mirau foarte tare și probabil unele suflete încă o fac și acum!...
    Acum retrăim aceeași dilemă! Ce fac cu viața mea? Mi-e bine așa cum am trăit până acum? Mai trebuie să schimb ceva sau am schimbat deja suficient de mult?
   Când veți încerca să găsiți un răspuns vă rog foarte mult să îl căutați cu sufletul, nu cu mintea. Acum ar fi obligatoriu să aplicăm ce spunea sf. apostol Pavel în Epistola a doua către Corintheni: ”Gândiți cu inima, nu cu mintea!”
      Dacă veți decide să continuați schimbările din viața voastră atunci va trebui să vă pregătiți pentru momentul Schimbării la Față și poate și pentru cel al Schimbării la Suflet! Pe 6 august avem șansa să ne schimbăm și la față, dar mai ales în Suflet, alegând să trăim după regulile Lumii Noi, cea ale cărei direcții și indicii ni s-au prezentat încă de la Eclipsa totală de Soare de vineri 1 iulie 2011.
     Așa ca vă urez inspirație în alegerile pe care le faceți, forță pentru a putea să le aplicați și înțelepciune pentru a vă convinge mintea rațională să fie și ea de acord!
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...