"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

duminică, 24 iunie 2012

Cartea Seth Vorbeste


Va recomand cartea autorului american Jane Roberts, care a transmis informatiile oferite de Seth, o constiinta multidimensionala de densitatea a 7-a.

Cu totii am auzit cuvintele "Tu iti creezi realitatea". Intr-un colt launtric cunoastem adevarul acestei simple propozitii si totusi, in viata de zi cu zi simtim ca ne este deseori incalcat liberul aribtru. Uitandu-ne in jur, pare mai usor a crede ca universul este negativ. Pare ca "raul" este mereu creativ in manifestarile sale.

Cartile lui Seth ne ajuta sa intram in acea stare meditativa, in care ne putem schimba convingerile, crezand in natura pozitiva a oamenilor si a mediului in care traim. Fiindca avem putere de alegere, putem alege pozitivitatea. Liberul arbitru este mult mai complex decat poate fi descris in cuvinte.

Cartea Seth Vorbeste, ne poarta in dimensiuni subiective ale psihicului, in fluiditatea constiintei, unde putem actiona pentru a ne imbunatatii viata, intelegand mai bine liberul arbitru.

Ea nu este o carte care se pierde in limbajul cartilor de "Self Help". Dimpotriva. Citind Seth Vorbeste, veti simti energia si vitalitatea din spatele cuvintelor, a curentilor psihici subterani. In lumea aceasta, in care timpul este din ce in ce mai accelerat, este nevoie uneori sa ne incetinim, luand contact cu astfel de materiale.

Cartile lui Seth s-au vandut in miliioane de exemplare si chiar i-au ajutat pe cititori sa ajunga la o viziune mai profunda asupra realitatii. Limbajul este bland dar ferm. In carte veti simti maretia si vitalitatea voastra, a fiecarei constiinte, dar nu vi se va spune doar ca sunteti minunati. Va va indemna si sa faceti schimbari practice.

Cartea Seth Vorbeste poate fi comandata doar in format electronic, la pretul de 20 de lei (veti primi bonus si cartea Prisma din Lira).
Va invit sa va deschideti fata de aceste informatii minunate.

 O lista cu capitolele cartii si un capitol intreg veti gasi la urmatoarea adresa: http://salt-in-constiinta.blogspot.ro/2012/06/cartea-seth-vorbeste-este-disponibila.html

O zi minunata va doresc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...