"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

luni, 9 aprilie 2012

Transformarea ființelor nu este posibilă decât printr-o muncă neîntreruptă de zi cu zi



Nu o să găsiți niciodată un veritabil Inițiat care să vă dea rețete pentru a vă... liniști, a vă fortifica și a vă elibera dintr-un singur foc. Transformarea ființelor nu este posibilă decât printr-o muncă neîntreruptă de zi cu zi. Dacă cineva vă zice: "Luați această formulă, aceste pentacle, aceste procedee magice, ele vă vor salva imediat", să stiți că acestea sunt minciuni ale unei creaturi care are interes să vă înșele. Un adevărat Inițiat vă va spune: "Copiii mei, totul este posibil dar numai dacă veți face eforturi: în acel moment ceea ce veți obține va pătrunde atât de profund în voi, încât nimeni nu va putea să vi-l ia". Tot ceea ce se obține prin mijloace imediate, prin procedee magice nu poate fi durabil. După puțin timp se pierde tot ceea ce am crezut că posedăm, căci aceste achiziții nu vin din interior prin eforturi personale.
Există Initiați care, într-un moment, ar putea dezvolta în voi tot felul de calități,dar ei nu o vor face,căci aceste calități nu pot dura. Dragostea, cunoștințele, puterile nu pot veni din afară, ca vinul pe care-l verși într-o sticlă.

Un nou înțeles al Evangheliilor
Omraam Mikhael Aivanhov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...