"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 22 februarie 2012

Călătoria spre tine

Călătoria spre tine

17FEB
„În călătoria de vindecare, succesul înseamnă transformare reală şi nu doar o modificare superficială. Adevărata vindecare se produce din interior către exterior şi se răspândeşte în fiecare domeniu al vieţii. Relaţia ta cu tine este transformată, deoarece ai învăţat să-i oferi iubire copilului lăuntric. Ai învăţat să păstrezi o legătură cu el, să fii sincer şi consecvent.
Atunci când frica iese la suprafaţă, ştii cum să o tratezi cu compasiune. Când apar judecăţile, eşti blând cu ele şi îi trimiţi iubire celui care se simte nesigur sau nevrednic. Întrucât ai creat o relaţie de iubire cu sinele tău, în activitatea şi relaţiile tale îşi poate face loc adevărata fericire. Poţi să-ţi recunoşti, să-ţi cultivi şi să-ţi exprimi darurile creatoare. Poţi să te unești cu dorinţa inimii şi să faci ceea ce-ţi place, aducându-le celorlalţi inspiraţie şi bucurie. Poţi să atragi şi să menţii o relaţie caracterizată de respect şi iubire cu un partener care ia parte la viaţa ta şi te însoţeşte în călătoria de vindecare.
Înveţi să-ţi asculţi călăuzirea, să-ţi asumi riscuri pozitive şi să intri pe uşile deschise din viaţa ta. Poţi simţi cum viaţa ta se desfăşoara din interior spre exterior. Oamenii pe care trebuie să-i întâlneşti sunt atraşi către tine. Resursele şi sprijinul de care ai nevoie se materializează fără să depui prea mult efort. Eşti flexibil şi te mişti odată cu curgerea universului. Ceea ce înainte era greu, acum devine simplu. Ceea ce era o luptă, acum devine facil. Nu mai trăieşti în lipsuri şi sacrificiu, ci întru bucurie şi abundenţă. Iubirea ta pentru tine este atât de puternică şi de solidă, încât toţi cei din jurul tău o pot simţi. Oamenii vin la tine să-ţi ceară călăuzire, consolare şi sprijin. Oamenii care au aceleaşi răni ca şi tine apar la uşa casei tale, la uşa biroului, a bisericii şi a templului.
În mod firesc şi spontan, începi să le dai altora, înapoi, toate darurile pe care le-ai primit în propria călătorie de vindecare. În mod formal sau nu, începi să slujeşti binelui comun şi planului de vindecare a planetei. Îţi îndeplineşti misiunea, oricare ar fi ea. Îţi asumi scopul în viaţă şi joci rolul unic pe care numai tu îl poţi juca. Darurile şi talentele tale, înţelepciunea şi forţa ta sunt puse în serviciul omenirii. Prin tine, alţii se vindecă şi descoperă adevărul din ei înşişi. Întrucât ai devenit cel care oferă iubire propriei experienţe, universul te sprijină să mergi mai departe, ca ghid spiritual pentru ceilalţi.Ţii în mână torţa iubirii necondiţionate, cu încredere, indicând direcţia şi luminând calea pentru cei din jur. Voinţa ta şi voinţa supremă a creatorului universal devin una şi aceeaşi.
Pe măsură ce vindecarea se produce în inima ta, raiul vine pe Pământ, iar pacea pătrunde în lumea în care trăieşti. Fie ca experienţa ta cu această Hartă să fie la fel de puternică şi de transformatoare, cum a fost pentru toţi cei care au făcut această călătorie.”

Paul Ferrini-Videcă-ți viața

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...