"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

duminică, 27 noiembrie 2011

Guess Who (2005)

Percy Jones se mandreste cu faptul ca are intotdeauna dreptate, mai ales cand e vorba de binele familiei sale. Intr-o zi, fiica sa Theresa (Zoe Saldana) isi aduce prietenul, Simon Green (Ashton Kutcher). 

Din punctul de vedere al lui Percy, nici un barbat nu e suficient de bun pentru fiica sa, iar prietenii de pana atunci ai Theresei - tot felul de artisti obscuri - n-au facut decat sa-i intareasca aceasta convingere. Verificandu-i situatia financiara, Percy constata cu bucurie ca Simon are ceea ce se numeste "un dosar bun". Ca urmare, pentru prima data Percy asteapta cu nerabdare si speranta sa-l cunoasca pe prietenul fiicei sale. 

Dar… Cel care-i va trece pragul este cu totul diferit de ginerele visat. Percy este mai mult decat consternat cand constata ca prietenul fiicei sale este… alb! 

Trecand peste socul initial, Percy incepe sa-l intergogheze pe Simon despre familia sa, educatie, cariera si sporturile favorite. Simtindu-se incoltit, Simon isi inventeaza un trecut de pilot de curse, ceea ce nu face decat sa accentueze suspiciunile lui Percy. 

Oricat s-ar stradui Simon, incercarile sale de a face impresie buna nu duc la nici un rezultat. Percy il respinge la fiecare pas, cu ideea fixa de a demonstra ca Simon e un impostor si a-l face sa renunte la relatia cu fiica sa.



Filmul poate fi descarca de aici: http://www.megaupload.com/?d=OT6DE9EI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...