"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 17 noiembrie 2011

The Butterfly Effect 1,2,3

2004 - The Butterrfly Effect
Evan Trebor sufera de o pierdere a memoriei cauzata de mai multe intamplari infricosatoare din copilarie. Citind cateva randuri dintr-un jurnal, se trezeste inapoi in timp dupa ce petrece mare parte a anilor sub consilierea unui psiholog. Ceea ce revede nu ii lasa decat sentimentul de responsabilitate pentru vietile distruse ale prietenilor sai, in special a lui Kayleigh, prietena sa din copilarie, pe care si acum o iubeste. Calatorind inapoi in timp el incearca sa schimbe istoria, dar toate actiunile sale se termina dezastruos


2006 - The Butterrfly Effect 2
Nick Larson şi prietenii lui, Trevor Eastman şi Amanda, sărbătoresc pe malul unui lac cea de-a 24-a aniversare a lui Julie, iubita lui Nick. Nick se aşteaptă să fie promovat în compania în care lucrează, iar Julie vrea să se mute cu el în loc să plece la New York pentru a-şi termina studiile. Totuşi, Nick este chemat la birou pentru o întâlnire cu un client. Pe drum, ei au un accident, iar Julie şi prietenii lor îşi pierd viaţa. Un an mai târziu, Nick descoperă că poate călători în timp şi încearcă să repare trecutul.


2009 - Butterrfly Effect Revelation
Sam Reid poate sa calatoreasca in timp, si isi face din asta stilul sau de viata ajutand la capturarea mai multor criminali. Problema este ca atunci cand el face "saltul" in timp, trebuie sa ramana observator si sa nu modifice cu nimic cursul timpului, deoarece modificarea trecutului aduce cu sine modificarea prezentului. Necazurile lui incep cand Elizabeth Brown apeleaza la el pentru a afla cine este ucigasul iubitei lui. Pentru a afla acest lucru Sam face un "salt" in trecut, dar neintentionat incalca "regula" si schimba cursul timpului.Cand Sam se trezeste si vede ca a modificat complet prezentul devine obsesiv si incearca cu orice pret sa se intoarca in trecut sa aduca totul la starea initiala.Din pacate incercarile lui esueaza, iar fiecare situatie creata este mai rea decat precedenta. Poate sa rezolve misterul inainte de a-si pierde mintile?


Torrentul si subtitrarile le gasiti AICI sau Aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...