"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

luni, 5 septembrie 2011

"Stiinta pura: Cuvintele modifica ADN-ul"


Descoperirea savantilor rusi cu privire la caracterul informational de unda al ADN-ului arata catre o recuperare a spiritualitatii pierdute.

Descoperirile recente in domeniul naturii ADNului au dat peste cap ideea ca omul este fix din punct de vedere genetic. Proiectul „Genomul Uman” a dezvaluit doua lucruri interesante despre genele umane: a) omul are 30.000 de gene (doar cu 300 mai multe decat un soarece); b) numai 10% din ADNul uman este folosit pentru codificarea si reproducerea proteinelor, restul – aproximativ 90% – este cunoscut ca ADN rezidual, pe care savantii l-au considerat a fi deformat si redundant. Insa ramura rusa a Proiectului Genomul Uman, condusa de renumitul dr. Piotr Garjajev, a descoperit capacitati de natura lingvistica si mediumnica in ADNul rezidual, deschizand astfel drumul pentru o re-evaluare a genelor umane in termeni de cuvinte, de genetica undelor si de o gramatica a spiritualitatii.

Modificarile ADN-ului si cuvintele

Conform constatarilor savantilor rusi, codul genetic urmeaza aceleasi reguli care se gasesc si in limbajele umane. Prin modularea anumitor tipare de frecventa sonora pe o raza laser, savantii pot sa influenteze frecventa ADNului si informatia genetica. Aspectul cel mai interesant al descoperirii lor este ca niste cuvinte si fraze simple pot sa functioneze la fel de bine ca niste raze laser. Literalmente, omul isi poate re-programa schita genetica prin intermediul cuvintelor – ceea ce explica de ce afirmatiile si hipnoza pot sa aiba efecte puternice asupra mintii si corpului.

Modificarile ADN-ului si genetica undelor

Aceasta descoperire indica si importanta frecventelor si vibratiilor sonore in originea vietii omenesti, precum si posibilitatea ca creatia sa fi fost generata de unde de constiinta. Efectul de ADN fantoma este un element important al cazului: campul energetic al unei mostre de ADN ramane detectabil pentru lumina laser chiar si atunci cand mostra fizica este indepartata. La un nivel fundamental, omul este energie pura. In genetica undelor, ADNul rezidual functioneaza la nivelul unei infrastructuri complexe de super coduri si de comunicare prin unde, realizata in forma materiala ca si structuri cristaline – holograme dinamice ale genelor, in cristalele lichide ale continuumului cromozomial. Acest model sugereaza ca gena umana este o parte din holograme mai mari (multiversuri) de realitate informationala sub forma de unde. In mod clar, hiper-comunicarea, sub forma sensibilitatii la distanta, a vindecarii la distanta si a telepatiei, face parte din protocolul uman.

Modificarile ADN-ului si gramatica spiritualitatii

Oare este posibil ca structurile lingvistice ale genomului uman sa indice o forma de limbaj universal, o gramatica a spiritualitatii? William A Tiller, in Psychoenergetic Science: A Second Copernican-Scale Revolution [Stiinta psihoenergeticii: O a doua revolutie de dimensiunile revolutiei initiate de Copernicus] (Walnut Creek, CA: Pavior Publishing, 2007) crede ca chiar asa este. Omul, explica el, este compus dintr-un sine corporal al personalitatii si o „infrastructura complexa… in corpuri subtile” care duc la „o performanta umana marita si la capacitati extinse” (89). Scopul vietii este sa construiasca aceasta infrastructura sub forma unei gramatici a spiritualitatii. Michael Cremo, in Human Devolution: a Vedic Alternative to Darwin’s theory [Degenerarea umana: O alternativa vedica la teoria lui Darwin] (Badger, CA: Torchlight Publishing, 2003) sustine ca omul a aparut cu miliarde de ani in urma, in unde de constiinta, dar ca a „degenerat” la un omolog modern, condus de ego, instrainat de constiinta de grup si de spiritualitatea stramosilor sai. Constiinta de grup poate sa produca vindecarea pamantului. Daca vremea poate fi influentata de frecventele Schumann, atunci omul, care este capabil sa rezoneze la aceste frecvente, poate sa genereze, prin intermediul constiintei de grup, modificari care dizolva violenta si restaureaza echilibrul natural al pamantului.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...