"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

luni, 25 iulie 2011

Mana pe inima! Spatiul Sacru!

Mana pe inima!
Un mod foarte bun de a va deschide inima este sa va plasati mana in dreptul inimii si sa o lasati acolo in timp de vorbiti si ascultati. Acest gest indica faptul ca impartasiti cele mai autentice sentimente si ca implicarea voastra este din inima. De asemenea, arata faptul ca sunteti conectat si ascultati cu adevarat ce au de spus interlocutorii vostri.
Aceasta tehnica este eficienta pentru a domoli confruntarile si pentru a incepe conversatiile dificile. Simplul gest de a va plasa mana pe inima inlatura disconfortul si da voie comunicarii reale si intelegerii sa se manifeste.
Un mod de a va asculta sufletul este sa incetati sa mai cereti opinia altora.

Spatiul Sacru!
Cu totii suntem fiinte sensibile. Avem nevoie de tot atata pace si liniste ca si orice alta creatura de pe pamant. Avem nevoie sa ne cream un mediu sacru.
„E foarte greu sa fiti impacati si deschisi atunci cand suntem inconjurati de confuzie, de negativitate si energie distrugatoare. De aceea, va recomand sa va creati un mediu calm si armonios in care sa traiti.” – Sonia Choquette

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...