"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

sâmbătă, 11 iunie 2011

ESO – tehnica EXTAZULUI extins pentru femei

Imagineaza-ti un orgasm care dureaza 30 de minute in loc de cateva secunde si, ca premiu, contractii puternice din cand in cand, timp de pana la 24 de ore dupa. Iata ce promisiune extraordinara fac cei doi sexologi americani care au inventat si perfectionat tehnica prgasmului sexual extins (ESO – extended sexual orgasm). Psihiatrul Alan Brauer si psihoterapeuta Donna Brauer sustin ca, daca urmeaza strict cele patru puncte ale programului lor sexual, orice femeie poate avea un orgasm continuu, din ce in ce mai intens, durand intre 30 de minute si o ora sau mai mult.

Desigur, exista si o smecherie. “Antrenamentul” pentru ESO e atat de dur, incat face sa paleasca si cel mai strasnic program de gimnastica. In plus, partenerul trebuie sa fie motivat, educat sexual si capabil de a urma niste instructiuni explicite si adesea complicate. Mai mult, nu oricine ar dori sa aiba pe neasteptate un orgasm, 24 de ore mai tarziu, in timp ce admira o tufa de trandafiri impreuna cu vecinul de 87 de ani. Totusi, daca te incumeti sau vrei sa incerci, iata despre ce este vorba:

Tehnica ESO. Ca sa obti orgasmul feminin ESO, trebuie sa parcurgi etapele 1,2, 3, dupa care, in etapa 4, trebuie sa intervina partenerul. Nu e ceva ce poti prinde din zbor si incerca deseara, ci presupune cel putin o luna de pregatire.

Schimba-ti atitudinea fata de sex. Conform celor doi Brauer, toata lumea se opune placerii. Unii au o teama de sex, adanc inradacinata, mostenire lasata de parintii rigizi sau, poate, de o educatie religioasa stricta, altii au probleme sexuale superficiale. Oricum ar fi, gandurile negative din timpul actului trebuie inlaturate cu ajutorul “reconstructiei cognitive”. De fiecare data cand iti vine un gand nelinistitor, inlocuieste-l cu “sunt calma”, “ma relaxez”, “ma simt bine”.

Dezvolta-ti muschiul PC. Studiaza ghidul de exercitii Kegel ca sa inveti cum sa-ti intaresti muschii vaginali. Se fac urmatoarele miscari: strange si mentine pana la trei inainte de a da drumul; strange cat de repede poti; “floteaza” – ca si cum ai incerca sa urinezi folosindu-ti muschii abdominali, anali si PC. Exerseaza asa timp de doua saptamani inainte de a intra in etapa a treia.

Masturbeaza-te regulat. Concentreaza-te asupra miscarilor care-ti plac, fii atenta la ritm, viteza si apasare. Cand crezi ca ai capatat o atitudine pozitiva fata de sex, cand muschiul tau PC este in forma si iti cunosti, prin masturbare, toate reactiile trupului, avanseaza la etapa a patra.

Pregateste-ti partenerul. E cea mai complicata etapa, avand trei pasi:

4/I. Tu stai intinsa, ele sta in genunchi langa tine sau intre picioarele tale. Iti aplica un lubrifiant (tip K-Y) pe toata zona vaginala si a perineului. Te “atata”, atingandu-ti usor si mangainduti regiunea genitala, cu exceptia clitorisului si a vaginului (interiorul).

Simularea se indreapta apoi spre clitoris. El te mangaie incet si ritmic, inconjurandu-ti clitorisul cu degetul cu frecventa de o data pe secunda, iar tu ii spui ce iti place si ce nu.

4/II. El continua stimularea clitoridiana, in timp ce tu faci cu muschiul PC exercitiile de mai sus. Concentreaza-te asupra respiratiei. Inspira de cel putin sase ori pe minut adanc, abdominal, nu din piept.

Daca faci totul correct, orgasmul nu trebuie sa intarzie. In timp ce tu simti venirea orgasmului, el trebuie sa-ti observe contractile din zona genitala – la doua secunde – care indica acest lucru. Cand incep contractile, el trece de la stimularea clitoridiana la stimularea peretilor vaginali. Poate sa-si miste degetele inainte sau circular, inauntru si in afara. Daca iti localizeaza punctul G, poate sa te mangaie cu aratatorul si degetul mijlociu. Atentie! Este imperativ sa mentina un ritm lent si regulat.

4/III. Cand orgasmul incepe sa paleasca, dar inainte sa se intrerupa cu totul contractiile, el va simti cum vaginul incepe sa se retraga. Este perioada “terminatului”, in care majoritatea cuplurilor se opresc. In ESO insa, primul orgasm e doar inceputul si telul este sa continue contractiile. Pana cand ii faci semn ca poate merge mai departe, el trebuie sa aiba atingeri extrem de usoare. La primul semn de incetare a contractiilor vaginale, se ocupa din nou de clitoris, pe care-l mangaie ca mai devreme. Asta ar trebui sa declanseze alte contractii – si atunci el reincepe stimularea vaginului in interior.

Partenerul va continua “naveta” intre clitoris si peretii vaginali pana cand contractiile survin la intervale cuprinse intre 1 si 5 secunde. Stimularea va fi mentinuta cam 15 minute, pana cand “retragerea” vaginului devine mai putin frecventa si contractiile ajung aproape continue. Cand vaginul “impinge” intr-o miscare continua, ondulatorie inseamna ca s-a ajuns la faza finala.

Acum el trebuie sa stea intr-o pozitie din care sa-si foloseasca ambele maini (si sa-si tina echilibrul) pentru a-ti stimula vaginul si clitorisul simultan. Rezultatul, sustin cei doi Brauer, val dupa val de orgasme, cum n-ai mai simtit vreodata.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...