"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 14 aprilie 2011

Pozitii sexuale care energizeaza si vindeca


  Stim cu totii ca sexul e amuzant, dar stiai ca unele pozitii sexuale promoveaza sanatatea? Iata cum te poti bucura de o viata sexuala satisfacatoare, care sa te influenteze pozitiv! 


Potrivit filozofiei orientale, dezechilibrul energetic este la radacina tuturor relelor, incepand cu temperamentul agresiv pana la durerile de cap si bolile cronice. 


Una dintre cele mai la indemana metode pentru a reface echilibrul energetic al corpului este prin sex. Femeia si Barbatul, yin si yang, depind unul de celalalt pentru energie si dezvoltare. Impreuna, aceste doua energii creeaza un intreg. 

E timpul sa inveti cateva pozitii sexuale care sa maximizeze puterea energetica a cuplului. De fapt, unele dintre cele mai puternice puncte ale vindecarii sunt localizate pe organele genitale. Ideea e sa folosesti anumite pozitii sexuale pentru a le stimula cum trebuie. 

Gradul de penetrare este cheia acestor pozitii, deoarece penisul este folosit pentru a stimula diferite puncte energetice in interiorul vaginului. In toate pozitiile sexuale, barbatul trebuie sa ramana nemiscat, in timp ce femeia isi misca pelvisul. 

Femeia este partenerul activ 


Scop: alungarea oboselii 


Prima pozitie sexuala are ca scop vindecarea oboselii la femei, care poate avea impact asupra libidoului. Femeia sta lungita pe spate, in timp ce barbatul se urca deasupra ei, dar intre picioarele ei. El o penetreaza cat poate de adanc, in timp ce ea isi misca pelvisul cu miscari circulare. Cercurile pot fi in ambele directii. Orgasmul nu este tinta suprema, dar daca se intampla, e bine! Ideea e sa ramaneti in aceasta pozitie un timp destul de lung pentru stimularea punctelor fierbinti – atata vreme cat amandoi va simtiti bine! 
  • Scop: vindecarea durerilor de cap 



  • A doua pozitie trebuie sa refaca fluxul energetic ce protejeaza contra durerilor de cap si circulatiei proaste. Barbatul sta pe spate acum, in timp ce femeia se urca deasupra lui, tinandu-si genunchii pe pat. Corpul ei se apleaca inainte, usor intr-o parte, sustinandu-se intr-un cot. El o penetreaza usor, tinand de baza penisului. Ea isi misca pelvisul pentru a stimula interiorul vaginului. Deoarece prima parte a vaginului contine cele mai multe terminatii nervoase, aceasta pozitie are potential pentru orgasm. 

  • Scop: pune sangele in miscare 



  • A treia pozitie pune sangele in miscare. Femeia sta pe spate, isi trage genunchii la piept, in timp ce barbatul se sprijina pe genunchi in fata ei si o penetreaza. Pelvisul trebuie ridicat pe o perna. Din nou, ea isi roteste pelvisul. Penetrarea nu trebuie sa fie dureroasa, astfel incat barbatul trebuie sa se abtina de la penetrarea totala. 

  • Barbatul este partenerul activ 

    Scop: tratarea disfunctiilor erectile 


  • Prima pozitie este un misionar revizuit. Aceasta ajuta la disfunctiile erectile si ejacularea prematura. Femeia sta pe o parte, cu pelvisul usor rotit inainte. Barbatul sta peste ea, intre picioarele ei, sustinandu-se cu bratele si pieptul. El se concentreaza asupra penetrarii, in timp ce ea sta nemiscata. E nevoie de putina practica pentru a va obisnui cu pozitia. 

  • Scop: refacere energetica 



  • A doua pozitie are drept scop refacerea energetica. Femeia sta pe spate, cu trunchiul si capul sprijinite pe 1-2 perne. Cheia acestei pozitii este aplecarea capului si gatului inainte, astfel incat vaginul se curbeaza si este mai bine stimulat. Incearca pozitia cateva zile pentru a vedea cum va veti umple de energie. Este o pozitie buna deoarece ambii parteneri stau confortabili si se pot stimula reciproc. 

  • Scop: reechilibrarea fluxului sangvin 



  • Ultima pozitie sexuala are drept scop reechilibrarea fluxului sangvin al partenerului. Aceasta este o variatie a pozitiei "femeia deasupra". In timp ce barbatul sta pe spate, relaxat, femeia ingenunchiaza usor deasupra lui, pastrand o distanta intre pelvisul ei si al partenerului. Ea ramane nemiscata, iar el o penetreaza. El se misca in ce sens doreste, in timp ce femeia ramane sus si nemiscata. 
  • Autor: Nuage
  • Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...