"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 31 martie 2011

Iubirea neconditionata

Probabil ca multi ati auzit aceste cuvinte, sau daca nu, ati dorit de la ceilalti o astfel de iubire, incostient. Aceasta iubire neconditionata este de fapt iubirea divina, este Sursa Creatiei, Creatorul. Din iubire neconditionata am fost creati, altfel nu se putea sa fie.
            Iubirea neconditionata nu are limite, nu are atasamente, nu are obligatii si drepturi, nu are nimic, desi de fapt este TOTUL.
            Veti intelege asta doar in momentul cand va deschideti catre aceasta experieta, cand sunteti deschisi, altfel nu veti intelege niciodata.
Cand iubesti neconditionat, nu gandesti ca trebuie sa fie ceva, cumva; esti in totul si totul e in tine, nu ai lipsuri, nu ai dorinte, egoul dispare, tot ce “vrei” e sa daruiesti iubirea ta. Chiar daca ti se pare ca nu primesti nimic inapoi, crede-ma ca primesti mai mult decat iti poti inchipui.
            Dumnezeu ne-a creat din iubire, noi am uitat asta si am devenit egoisti, am vrut sa avem ceva doar al nostru, astfel El ne-a dat diverse experiente de-a lungul anilor. Ne-a dat potoape, furtuni, boli, suferinte si tot nu am inteles.
            Acum e momentul sa intelegem asta, pentru ca vedeti, altfel nu se mai poate, uitati-va in jur, totul se schimba atat de repede, atatea suferinte, atatea boli, atatia oameni care mor, atatea civilizatii care dispar fata urma. Probabil ca v-ati intrebat si ati gasit diferite raspunsuri mentale care v-au multumit, dar Adevarul este in voi si stiti ca doar prin Iubire se poate schimba tot. Acest moment este unic, desi totul pare haos, e momentul sa ne ridicam deasupra si asta se face doar prin iubire. E momentul in care e necesar sa renuntam la egouri, la dorinte si la tot ce inseamna atasamente fata de aceasta lume. Prin Iubire suntem puternici, prin Iubire nimic si nimeni nu ne poate dobora, asemeni lui Isus si a tututor inteleptilor acestui pamant. 
Iubirea e cea care face legatura dintre noi si  Divinitate, intre pamant si intregul Univers, intre femeie si barbat, intre yin si yang, intre tot si nimic.
Ca sa fiti doar iubire e util sa renuntati la minte, la atasamente si la dorinte, nu va v-a fi usor, insa daca cereti ajutor il veti primi, “bate si ti se va deschide, cauta si vei afla, cheama-ma si voi veni,” spune Isus.

Nu uitati ca Adevarul ne va elibera, Iubirea e esenta noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...